- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да кажа на всички момичета..
Иначе ще си живееш без ПРОШКАТАААААААААААААААААА АА!
Между другото, leadyflame, имаш едно "е" заседнало между "l" и "а".
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Те си ходят по-голяма нужда бе.Единствено не били пърдяли.Първоначално написано от Chacho
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ти виждал ли си ги? Не, нали! Само подръжават на нас мъжетеПървоначално написано от Niakoitam
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Каквото искаш си представяй за мой дом, в момента съм на такава вълна изразяване, така че се сещаш, през **** ми е
Дето го нямаш,нали?Първоначално написано от leadyflame
![]()
![]()
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ще се учудиш колко неща могат да минат през една вагина.
Намери за какво да се захванеш, а !? Знаеш, че е такъв лафа, нали![]()
КЪМ МОДЕРАТОРИТЕ, КОИТО ЩЕ МИНАТ СУТРИНТА ИЛИ ДЕ ДА ЗНАМ КОГА ОТ ТУК:
Темата и без тва е за заключване, resolved, finito. Бананите за друг път, да не стане като с готините ми вицове. Имах и още ;(
Ти ги изкара като кърлежите, а не съм виждал жена да се пръска като кърлеж.Първоначално написано от Chacho
![]()
Да и аз се поколебах по тази причина да си пусна коментара.
Лафа си е лаф.Съответно за мъжете с четирибуквена думичка, а за жените със седембуквена. Сеш се.Първоначално написано от leadyflame
![]()
Ехе, айде сега лафа е с определено значение, при мен няма полово разграничение за използването му
Май ще си лягам...нещо много започнахме да спамим пък и започвам да се плаша вече.Първоначално написано от leadyflame
![]()
Не ми допада особено идеята да имаме с момиче еднакви атрибутчета.Плаши ме.![]()
С момче разбира се, че имате еднакви атрибутимай за момиче говореше, ела да те успокоя
![]()
Не си прочела правилно.Иначе къде да дойда.И само да не го извадиш по-голям от моя.
![]()
Ти си се поправил , но както и да еДоста наводнихме темата, май е време да приключим, че не ми се ходи на почивка
![]()
Да се цитирам, за всеки случай.Първоначално написано от Chacho
НАПЪЛНО съгласна с авторката!!
Правила съм всичко по силите си за хора, от които съм видяла само среден пръст!! Убедих се, че до този момент НИКОЙ не го е заслужил, а и вече надали бих си направил труда!!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Всъщност на авторката вече и мина афектираността и си промени мнението набързо
Първоначално написано от mrazqkindergarten
![]()
Някои хора имат отвратителния навик, когато им е криво да тровят (да, това е най-точният глагол) всички останали. Винаги съм се чудил на подобни екземпляри.
Welcome to the Jungle...