Здравейте на 16.09 с приятеля ми го правихме обаче кондома се скъса. Вкара го най-много 10 пъти и усети че презерватива се е скъсал от страни малко и спряхме . Не беше свършил. Менструацията ми беше от 8 до 12.09 тоест не съм в оволация . Мислите ли че е станало нещо ?
Изумително е как един човек може да върне усмивката ти, която стотина са развалили .. <3
Като не е свършил , според теб може ли да станало нещо?Естествено ,че не.
![]()
NightGuardian благодаря ти за бързия отговор![]()
Изумително е как един човек може да върне усмивката ти, която стотина са развалили .. <3
Тя си казва, че не е била в овулация.Първоначално написано от TalkDubbyToMe
![]()
Към авторката: Не се притеснявай, щом не си била в овулация, приятеля ти не е свършвал и сте спрели. Деца не стават така лесно. Не го мисли и изчакай да ти дойде. И не се притеснявай, защото от стрес може да ти закъснее.![]()
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Вие сте бахти лудия народ! Момичето казва ,че няма свършване , има презерватив и не е в овулация.Само плашите хората тука , като говорите на теория и се правите на големи разбирачи и , им казвате единични или критични случаи.
Не се плаши момиче!![]()
Да,а презервативът се е скъсал,предеякулационна течност е имало и не си е изчислила правилно овулацията.Факти.Не вярвам авторката да има нужда повече от кураж и успокоение,колкото от истината.Една неправилно изчислена овулация следващия път може да и коства евентуална бременност.Първоначално написано от NightGuardian
Правиш тест и тогава ще ти е сигурно.
Леле като започнете с тия овулации. Не е била, значи нищо не може да стане. Мда. Само че организмът не е нещо толкова точно. Влияе се е от толкова много неща и месечния цикъл на повечето момичета се регулира напълно чак след 20 годишна възраст. Кой ти знае коя промяна в климата, кой страничен фактор (стресове, някое разболяване и пиене на лекарства и кви ли не още други) ще размести датите и хоп: нещо не е баш като хората. Странни са ми хората, които се пазят като смятат овулации и дотам. Кондом или противозачатъчни и толкоз. Мирна глава.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Къде я видя ти пък тази предиякулационна течност? Вие тоя секс го имате за не знам какво? Хората по ходове , по пейки , по паркове , между етажите , в кола ,в рейс(със , без презерватив) , където се сетиш , го правят , не се притесняват и реалното няма нищо. Вие тука за елементарен и толкова нормален начин , ще я изкарате бременна дори и родила даже. Казах няма свършване , няма евулация , отделно презерватив , за мен темата е свършена.Първоначално написано от ThisIsMe
![]()
^Кой ти каза,че не се притесняват?Малко ли ти се струват ежедневните теми със заглавие "Бременна ли съм?"И не ми харесват горепосочените от теб примери.Ако всички започнат да подражават на тях,бременноста и болестите предавани по полов път ще се превърнат в задължителна традиция.Остана само да посъветваш останалите да правят секс без презерватив.Вземи прочети нещо за предеякулационната течност и пак ще си говорим.
Аз съм , чел ,чел отдавна за тази течност.Дори я имам представи си , но се получава при прекалена възбуда и то , ако се задържаш и не свършваш , както трябва на време. А от първия пост , разбрах ,че те просто са започнали нещо , без изобщо да правят "напълно секс". И не , напротив бих ги посъветвал да ползват винаги и да се пазят много.Ти имам чувството , че си изчел тука 10-15 теми(образователни за половия живот) и говориш на база на тях. Че има такива работи , има , но уви не случват на всеки и всеки ден.
Първоначално написано от NightGuardian
Аз не бих я посъветвала да разчита на късмета.И не казах,че е бременна.Казах,че не е изключена такава възможност.Авторката да каже продължителността на МЦ или сама да изчисли от тук овулацията - http://www.surecheck.info/clogin.php .Ако не е с точен МЦ,няма да е зле да направи тест.
Ако става белята , ще стане и когато НАЙ-малко очакваш , колкото и да се пазиш , то отново ще стане.
Притесняват се , онези на 13-15 години , които те първа навлизат в тези среди и то се притесняват от насаждането на страх и то прекалено голям при всеки случаи пусната тема тук. Все някои като теб , ще се появи и ще им развива теории , все едно идва края на света.
Какъв тест бе хора, теста отчита точно на първия ден от закъснението. Направо я пращайте за спешното хапче.
Стига стряскахте момичето, навлизате в теория на вероятностите с тия овулации и предеякулационни течности. Шанс да е станало нещо е част от процента.
Да, наистина.
Не е лошо, че има хора, които са наясно с много неща и дават полезни съвети в такива теми, но и доста често са тези, които стряскат безсмислено авторите.
В случая, така и не разбрах, защо се стигна до извода, че момичето не си е пресметнало добре овулацията?
Защо трябва излишно да се наливат страхове и притеснения в някого, само за да се покаже колко сте вещи по темата?
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Егати презервативите !!!
Видях какво е написала. Това, че не пуснала подробностите, не означава, че не знае дали е в овулация, или не не е...Първоначално написано от ThisIsMe
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
И презерватива се е скъсал на 16. 16-12=4 дни. + факта,че е бил скъсан отстрани, а не резервоарчето на кондома . То тая предеякулационна течност да не е 2 литра? Няма никакъв шанс да не си е сметнала правилно овулацията, освен ако не и идва на всеки 8ми ден. АКО приятелят и беше свършил в нея, тогава можеше да има много малка вероятност да забременее, защото сперматозоидите оживявали няколко дни в тялото на жената. За което дори не съм на 100% сигурна за колко дни става на въпрос.Първоначално написано от ThisIsMe
![]()
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Недейте да пишете свободни съчинения. Всичко се случва, момичето дори не си е дало продължителността на цикъла, не можете да прецените организма й и кога точно и е била овулацията. Най-добре да си направи тест след 2 седмици и следващия път вместо найлонови пликове да ползва истински кондоми![]()
Не си бременна ...
Айде стига с тъпите спорове момичето как си е пресметнало овулацията и дъра дъра ...
Казва, че не е била в овулация, а и да е била, презервативът е бил скъсан от страни и приятелят и не е свършил в нея... какви предеякулационни течности ви гонят, тва не е в такова голямо количество, че да напълни презерватива, че чак да изтече отстрани...
Стига шашкахте момичето..
И какво като не е била в овулация? Може да е била 2 дена преди овулация? Може овулацията й да подрани? Както казах-всичко е възможно и нищо не се знае със сигурност. Ще се шашне сега и занапред ще знае да е по-предпазлива.
Ами да, не можем. Но това не означава, че тя не може!Първоначално написано от theeye770
Хайде стига сте говорили глупости.
Тая предекулационна течност не е всесилна, ебати![]()