.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: Хелп

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от dream1707
    Не си бременна ...
    Айде стига с тъпите спорове момичето как си е пресметнало овулацията и дъра дъра ...
    Казва, че не е била в овулация, а и да е била, презервативът е бил скъсан от страни и приятелят и не е свършил в нея... какви предеякулационни течности ви гонят, тва не е в такова голямо количество, че да напълни презерватива, че чак да изтече отстрани...
    Стига шашкахте момичето..
    И ти успя да видиш ,че със сигурност е нямало отделена яйцеклетка в тялото и?Отново повтарям,че овулацията не се изчислява на база менструация.Авторката нека си направи тест и оттук нататък да са по-внимателни!Впрочем не виждам тя да показва някаква заинтересованост от въпросите си.Темата стана за ключ.

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Аз съм , чел ,чел отдавна за тази течност.Дори я имам представи си , но се получава при прекалена възбуда и то , ако се задържаш и не свършваш , както трябва на време. А от първия пост , разбрах ,че те просто са започнали нещо , без изобщо да правят "напълно секс". И не , напротив бих ги посъветвал да ползват винаги и да се пазят много.Ти имам чувството , че си изчел тука 10-15 теми(образователни за половия живот) и говориш на база на тях. Че има такива работи , има , но уви не случват на всеки и всеки ден.
    Ами аз нямам овулация, ама имам тази течност и напълнмо подкрепям цитираното:
    1) излиза при прекалена възбуда и задържане, а не от няколко мушвания
    2) количеството е лек слой по главичката, който няма да стигне до скъсаното отстрани, шанса е колкото да излезе от ръба на здрав презерватив
    3) сперматозоидите в нея са малко, ако въобще ги има
    4) после тепърва трябва да бият якия път до яйцеклетката
    5) ако приятелят й е Супер Любо ОК ама май не е

Все пак евала, че се пазите и навреме сте го усетили

Бе спорете си там, ама аз знам че не е ли свършил бебе няма !! ..... как така ще е бременна ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jancarlosh
    Бе спорете си там, ама аз знам че не е ли свършил бебе няма !! ..... как така ще е бременна ?
    предеякулационна течност. чети!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си