Здравейте
Живея в град Сливен, завършила съм университет в Германия и по професия съм преподавател по немски език за чужденци.
Реших да пише тук, защото простигайки в град Сливен ми направи впечатление факта, че в този град не се предлага достатъчно и качествено чуждоезиково обучение, освен в Езиковата гимназия. Самата аз, като човек завършил западно европейски университет, съзнавам необходимостта от познания по чужди езици. Аз лично говоря няколко езика. На ясно съм с факта, че образованието в България е на няколко стъпала по-долу от образованието в Западна Европа и поради този факт все повече млади хора решават да продължат след-гимназиалното си образование в чужбина. Както вече споменах, бях силно изненадана от факта, че в град Слиен немският език е тотално пренебрегнат. Имайки предвид, че немските и австрийските университети са изключително гостоприемни към чужденци, а и това, че Австия и Германия са прекрасни места за живот и реализация не мога да спра да си задавам въпроса защо в Сливен не се обръща внимание на немския език. Не е за подценяваване и фактът, че в Германия таксите за обучение в университет са едни от най- ниските в Европа, като всеки студент, било то чуждестранен или не има и възможност да работи легално и да покрива издръжката си абсолютно сам.
Пиша тук с цел да предложа услугите си при изучаване не немски език на всеки заинтересован. Работила съм като преподавател по немски език в Германи, водила съм доста курсове и имам значителен опит.
надявам се, че ще има заинтересовани. Можете да ми пишете тук, а също така можете да ми пращате и лични съобщения.
Поздрави!