- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- шампоан с чесън ..
Здравейте искам да ви попитам някой използва ли шампоан с чесън ..
Чувала съм че има такива шампоани против косопад и др. ако може да кажете от къде мога да си купя ?? мерси предварително ..
аа и действат ли въобще ..
Зная ,че колежка на мама си е правила маски закосас чеън и МНОГО и е помогнало,но за шампоан не зная!
maDamn
Аз съм ползвала шампоана на Lorys с чесън и не беше лош. Пише, че косата расте от него и е против косопад. Ама дали има чесън в него изобщо не се знае![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
аз ползвам само билкови шампоани мн от тях са за разстеж на косата а и хубавото е че може да се използват всекидневно;p
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
И аз съм чувала че маската с чесън е много добра за косата,обаче не мога да се престраша да си го сложа това нещо на косатапък и не знам дали найстина има ефект...
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
аз сам си слагала чесан на главата ама за сампуоан не съм чувала
Преди 2-3 години някъде, си спомням, продаваха маска със чесън. Изобщо не миришеше на чесънПравеше ми косата супер мека. За жалост сега никъде не мога да го открия.
Също фризьорка ми е казвала ако втриваш чесън в косата било много полезно, но после не можело да се отървеш от миризмата цяла седмица.