.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Той иска да ревнувам ...

Проблема ми е следния - приятеля ми се опитва да ме накара да ревнувам. Аз съм тук в България , а той живее в чужбина. Много ни е трудно да запазим връзката си заради разстоянието.Почти не се чуваме - караме я на смс-и и чатове ако изобщо намерим време На всичкото отгоре той се опитва да ме накара да ревнувам.Онзи ден ми заявява , че щял да ходи на някакво парти сам с 6 момичета - аз нямам никакъв проблем и му го казах.След въпросното парти той ми пише как бил ходил с някакво момиче в нейната къща и после някаква негова приятелка му се обадила да ходи в къщата й , която била в някво село супер далече от града , в който живее той се качил на колата и отишъл ... Стана ми кофти и му написах само едно добре... Кажете ми какво да правя.Опитвам се да не се ядосвам ама ... дайте съвет

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Личното ми мнение е, че за него този тип връзка не си струва, обаче понеже е п*тка, го е шубе сам да ти каже, че иска да скъсате и се опитва да те накара ти да го скъсаш.

Другият вариант е да му се вдига егото до небето от последните събития и да има нужда да се изфука пред някого. И твоята ревност да му вдига ооооще малко самочувствието.

Според мен, зарежи. Връзките от разстояние са трудни дори, когато двамата са отдадени напълно един на друг.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

накарай го да ревнува и той измисли си някаква историйка

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ти сигурна ли си ,че искаш такава връзка?Аз ако бях ,въобще нямаше да се надявам ,че всичко това има някаква преспектива.Хубаво е ,че сте заедно ,но по този начин ли ?Готова ли си да го делиш? Според мен ,той си търси само начини...Не искам да те обърквам или нещо такова,но ако това продължава ...просто нека всичко приключи ,за твоето добро.

ПС:Колко често се виждате ,на колко сте?
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    И аз мисля, че иска да те накара ти да го скъсаш.

От колко време сте заедно? По колко пъти в годината идва да се виждате?

Никога не бих търпяла подобно нещо. Зарежи го и нека си хойка на воля. Не си заслужава...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Ти сигурна ли си ,че искаш такава връзка?Аз ако бях ,въобще нямаше да се надявам ,че всичко това има някаква преспектива.Хубаво е ,че сте заедно ,но по този начин ли ?Готова ли си да го делиш? Според мен ,той си търси само начини...Не искам да те обърквам или нещо такова,но ако това продължава ...просто нека всичко приключи ,за твоето добро.

ПС:Колко често се виждате ,на колко сте?
    +1

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Няма какво да кажа вече. Много хубаво ти го казаха. Просто не се занимавай с такива.

И миличка, това не е връзка или е било някога.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Личното ми мнение е, че за него този тип връзка не си струва, обаче понеже е п*тка, го е шубе сам да ти каже, че иска да скъсате и се опитва да те накара ти да го скъсаш.

Другият вариант е да му се вдига егото до небето от последните събития и да има нужда да се изфука пред някого. И твоята ревност да му вдига ооооще малко самочувствието.

Според мен, зарежи. Връзките от разстояние са трудни дори, когато двамата са отдадени напълно един на друг.
    +++
    Момиче ^^

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Еми, като иска, го скъсай. И без това не си заслужава. Тази връзка няма бъдеще.
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    То наистина такива връзки не струват. Зарежи го.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    София
    Детинщини...
    Накарай го и той да ревнува

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange

+2

То бива бива да те кара да ревнуваш, ама това е прекалено. На теб вместо да ти е хубаво с него, не стига, че нямате пълноценна връзка, а и като гледам честичко си тровиш нервите с него.
    Извода е, че не си струва.

Мега фен Аватара на Chacho
    Оффтопик: Вампирке, а мани ги тия цици, бе, душа...
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Правилно,не се ядосвай.Единственото,което трябва да направиш,е да прекратиш тази "връзка".Първо,защото това разстояние,винаги ще е пречка,поне,докато сте в различни държави.И второ,защото направо се гаври с теб.Не го позволявай!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си