- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кое училище бихте избрали?
Искам да ви попитам ако имахте право да избирате между ПГИ "Д-р Иван Богоров", ПГТ "Проф. д-р Асен Златаров" и Варненска търговска гимназия "Георги С. Раковски" кое бихте избрали? Благодаря предварително!![]()
А ти какво по-точно искаш да учиш?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
аз доста се колебая между тези три училища, засега мисля за ПГИ "Д-р Иван Богоров" нo, бих искала да чуя и вашето мнение!![]()
Виж във Варненската търговска гимназия какви езици има и по-специално реализациите ти за навън като студент после.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
[b][i]Аз искам да уча в испанската, но може ли някой да ми каже добра ли е подготовката. Благодая предварително.![]()
Гледала съм повечето неща и доста съм мислила, родителите ми също, но има все пак още време.![]()
Определено "Асен Златаров".Много добри отзиви съм чувала за това даскало.
Варненска търговска гимназия "Георги С. Раковски" !
В икономето според мен най-добрата специалност е икономика и мениджмънт ,а пък търговията е пълна тъпотия .. но това е моето мнение.Както си решиш![]()
theo <333
В град Варна ли?Първоначално написано от Desinkakateri4kata
theo <333
Според мен най - добро образование , а и реализация след това ще получиш в Търговската гимназия. Но това си е лично мое мнение. Ти сама трябва да решиш какво и къде ти се учи.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
А относно въпроса за испанската,да подготовката доколкото знам е доста добра.Първоначално написано от againstyou
Всички горепосочени училища са за лумпени, които не могат да влязат в първа, четвърта, мг-то или пета.
Икономето е най-силно от посочените.