.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Пищови

Hybrid View

Град
    Ruse

Пищови

Прерових форума и не открих нито 1 тема за пищови и преписване, а мисля че това е нещо много актуално от нашия тийн ученически живот. Ще започна аз . Ние в даскало лично питаме другите класове (б, в ...) и те ни снимат контролните в момента когато ги правят и така си подготвяме нещата. Друг начин са така всеобщо познатите ни малки листчета, които почти винаги ги хващат даскалите. Бихте ли споделили и вие по нещо за по- лесно учение

Град
    Пловдив
    Какво ли не съм пробвала.... в сутиена съм си мушкала листчета.... с безопасни игли от вътрешената страна на якето..... по подметките на кецовете
    Ходих на маникюр да ми напише няколко формули по физика на ноктите... абее....и никога не са ме хващали

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Преписвам от учебници и тетрадки, не съм имал проблеми досега

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Phonique
    Ходих на маникюр да ми напише няколко формули по физика на ноктите... абее....и никога не са ме хващали
    Ти ме уби.
    Иначе веднъж си направих пищов по география,ненавиждам я.Изкарах го,разтреперих се като първия идиот и го пуснах на земята. Не ми се отдава използването на пищови,ама ако е толкова наложително да препиша питам някого.
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    В сутиена съм си мушкала листчета.... с безопасни игли от вътрешената страна на якето..... по подметките на кецовете
    .. и никога не са ме хващали
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Град
    Ruse
    аз съм чувал за някакъв невидим химикал. някой ако знае би ли пояснил, защото звучи готино

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от nas95
    аз съм чувал за някакъв невидим химикал. някой ако знае би ли пояснил, защото звучи готино
    на мен по-яко ми звучи да седнеш и да си научиш
    едно е да преписваш от време на време, друго е да отделяш 3 часа да си направиш пищовите, като при положение, че ще научиш за толкова време, че даже да си ги навираш пищовите в сутиена, в гъза и т.н.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от deni979
    Ти ме уби.
    Иначе веднъж си направих пищов по география,ненавиждам я.Изкарах го,разтреперих се като първия идиот и го пуснах на земята. Не ми се отдава използването на пищови,ама ако е толкова наложително да препиша питам някого.
    Аз съм непоколебима,особено ако от 6ца по математика зависи дали ще ми купят Supra...няма как,трябва да се оправям...

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    винаги съм преписвал от телефона... прая една снимка на нещото и като правим контролна го вадя и гледам оттам... ако ме видят казвам пиша смс и тва е

xXxAngerfisTxXx - Е как пък ще кажеш,че пишеш смс!? При нас някой, ако го каже ще го направят на 2 стотинки и пак ще го сметнат за преписване.
    Иначе и мен ме няма в занаята. Съучениците ми преписват по всякакви начини - пищови под полите, в химикалите, царски пищов, от телефона, отиват в близка книжарница и казват да им намалят формата на страницата от учебника и да я принтират, преписват материала на малки листове, които сгъват на хармоника, момичетата понякога си записват съчинението по бел на слушалки, но супер бавно с точките и запетаите и го закриват с дългите си коси и хич не ги хващат и много други начини.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си