.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Голям фен Аватара на liim0nka

Не мога да си сложа картинка на декстопа-windows 7

Всеки път като опитам да си сложа примерно моя снимка отивам нали на Personalize, browse, select и т.н. както си му е реда и снимката излизана десктопа , но в момента в който си включа компютъра отново вместо снимката, ми излиза черен екран. Аз ли не го правя по правилен начин или е от windows-a. А в началото като си инсталирах този новия windows нямаше проблем..просто от един момент нататък се получи така.
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Да не cи cъc cтартер? Каква е верcията на Уиндоуcа?
    Може да причинено от някакъв вируc. Имаш ли антивируcна?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Re: Не мога да си сложа картинка на декстопа-windows 7

Цитирай Първоначално написано от liim0nka
    ... но в момента в който си включа компютъра отново вместо снимката, ми излиза черен екран.

Ако е същото като на тази снимка това показва, че Windows-а не е оригинален (обикновено се получава ако пуснеш Automatic Updates [поне на XP] за Windows 7 предполагам, че пак се е получило от същото.

->Пробвай да махнеш Automatic Updates[Автоматично обновяване]
    ->След това сложи си Wallpaper и рестартирай компютъра - би трябвало да се получи. //надявам се

Супер фен
    Активиран ли ти е уиндолса май не влез в замунда напиши в торенти windows 7 daz теглиш инсталираш и дързай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си