Цитирай Първоначално написано от Runaway11
Аз също бих се държала така с теб...момичето не може вечно да е лепнато за теб...Ти си ходи с приятели ала бала и изчакай тя сама да ти се обади...Това, което ти правиш в момента е досадно за едно момиче. Тя иска да се забавлява с приятелки...ВСЯКО едно момиче има нужда от тях и сигурно ти е сърдита от факта, че се опитваш тя винаги да е с теб!
Кой разбрал , кой не разбрал ..
Значи давам пак накратко : АЗ НЯМАМ ПРОТИВ ТЯ ДА ИМА ПРИЯТЕЛКИ И ДА ИЗЛИЗА .

1. Това не трябва по никакъв начин да променя отношенията ни , и да се караме повече / вместо по малко / - А СТАВА :
2. Това че тя ме лъже , а аз не .. дори и когато е с тях - не е правилно също - а СТАВА :
3. Това че се държи гадно с мен , и съм сърдит идва заради горните два факта . Аз не съм боклук , аз съм и приятел м*мка му. + това сме година и половина , а не ходим от 2 дни да и е се тая ( от колкото са и приятелките и ) ..

Немога да проумея , защо когато иска да си излиза , не излиза но да ми се обади веднъж - два пъти , да ми каже как си бебчо . Не смее пред тях да ми каже обичам те , махнала е нашата снимка от телефона си .. е ? Как да постъпя аз , все плача .. човек има допустима граница и на моменти не издържам . А моментите са доста !

Имахме уговорка да си свърша моята работа / в която тя уж искаше да помогне / , прецака ме - прибра се . ОК .. свърших я набързо , прибирам се , викам и какво стана айде да излезем .. тя вика офф изморена съм ала бала увърта нещата , а в скайп си пише на ония че искала на даскало и и било кеф ... Не сме еднакви , имаме си косурите ама тя не постъпва П.Р.А.В.И.Л.Н.О ! Защо четете между редовете ?!?!!?