.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: ключ

ключ

лок на темата моля

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Осъзнай се.
    Тъпо сте постъпили , когато сте зарязали добрите си приятели , 100% съм сигурна , че и вие не знаете защо.
    Не може нон - стоп да сте заедно , да говорите , да си се обаждате , ала бала. Трябва да излизате с други хора , да си имат личен и социален живот. Пък и тя значи е на 14 ? Тресе я пуберитета , нормално е да не й допада да сте непрекъснато заедно. Това е задушаващо. Пък и щом ходите от толкова време , би трябвало да й имаш доверие.
    Ако искаш поговори с нея и намерете решение.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Ясно , но проблема е главно че с тях е някакси ЩАСТЛИВА а с мен сякаш НЕ .. с тях се държи яко въпреки че ги познава от 2 дни ахахаххаха а с мене от година и половина като някой келеш. Как да реагирам аз , с какво съм го заслужил ?!?!

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ditch the bitch

аре сериозно моля .. от време наа време мисля за самоубийства поради нейното държание към мен ... хич не се чуствам добре.. изпадам в депресии на моменти , ама ..
    Когато знам че не съм го заслужил , не съм заслужил лъжи и обиди .. как да ми е леко .. как ;(

Както я описваш, не ми изглежда да е на 20, тъй че явно е на 14. Това си говори достатъчно само за себе си... Не ми се струва да има и кой знае какво приятелство между вас, тъй че бих те посъветвал да я забравиш с времето. Ако съдя по възрастта ня'а да отнеме повече от 3-4 месеца. Късмет за напред.
    Edit: Не бях видял последния ти пост, това може да подейства ободряващо. http://www.youtube.com/watch?v=ZSS5dEeMX64
    Тук трябва да кажа нещо умно.

Супер фен Аватара на Runaway11
    Аз също бих се държала така с теб...момичето не може вечно да е лепнато за теб...Ти си ходи с приятели ала бала и изчакай тя сама да ти се обади...Това, което ти правиш в момента е досадно за едно момиче. Тя иска да се забавлява с приятелки...ВСЯКО едно момиче има нужда от тях и сигурно ти е сърдита от факта, че се опитваш тя винаги да е с теб!

Цитирай Първоначално написано от Runaway11
    Аз също бих се държала така с теб...момичето не може вечно да е лепнато за теб...Ти си ходи с приятели ала бала и изчакай тя сама да ти се обади...Това, което ти правиш в момента е досадно за едно момиче. Тя иска да се забавлява с приятелки...ВСЯКО едно момиче има нужда от тях и сигурно ти е сърдита от факта, че се опитваш тя винаги да е с теб!
    Кой разбрал , кой не разбрал ..
    Значи давам пак накратко : АЗ НЯМАМ ПРОТИВ ТЯ ДА ИМА ПРИЯТЕЛКИ И ДА ИЗЛИЗА .

1. Това не трябва по никакъв начин да променя отношенията ни , и да се караме повече / вместо по малко / - А СТАВА :
    2. Това че тя ме лъже , а аз не .. дори и когато е с тях - не е правилно също - а СТАВА :
    3. Това че се държи гадно с мен , и съм сърдит идва заради горните два факта . Аз не съм боклук , аз съм и приятел м*мка му. + това сме година и половина , а не ходим от 2 дни да и е се тая ( от колкото са и приятелките и ) ..

Немога да проумея , защо когато иска да си излиза , не излиза но да ми се обади веднъж - два пъти , да ми каже как си бебчо . Не смее пред тях да ми каже обичам те , махнала е нашата снимка от телефона си .. е ? Как да постъпя аз , все плача .. човек има допустима граница и на моменти не издържам . А моментите са доста !

Имахме уговорка да си свърша моята работа / в която тя уж искаше да помогне / , прецака ме - прибра се . ОК .. свърших я набързо , прибирам се , викам и какво стана айде да излезем .. тя вика офф изморена съм ала бала увърта нещата , а в скайп си пише на ония че искала на даскало и и било кеф ... Не сме еднакви , имаме си косурите ама тя не постъпва П.Р.А.В.И.Л.Н.О ! Защо четете между редовете ?!?!!?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не четем между редовете , спокойно. Обаче за съжаление няма как да ти покажем как всъщност ти изглеждаш отстрани. Именно по - горе за това казах да се осъзнаеш. Тя , а и не само тя , има нужда да се вижда и да се забавлява с приятели. А това непрекъснато да е с тебе , по едно време започва да става досадно. Започва да му омръзва на човек. От личен опит го казвам. Такава връзка няма да продължи много.
    Всеки човек има нужда от свобода , личен и социален живот , а ти се опитваш да й забраниш да излиза с други , може би точно за това те лъже. Говори с нея и заедно вземете решение.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Добре... Ще бъда малко остър. Очевидно вижда, че може да те използва и го прави... Може би си я мислил за различна, но разбери, че е много трудно да се срещне свястно момиче, камо ли малолетна. Не се чувствай засегнат, обзалагам се, че едно 80% от тези връзки са точно за пари. Е, остава и вариантът да сте на една възраст, но това не променя много. Единствената твоя грешка е, че си прекъснал връзките с приятелите си, и те съветвам да го поправиш. Както казах, късмет.
    Тук трябва да кажа нещо умно.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от XinZhao
    Добре... Ще бъда малко остър. Очевидно вижда, че може да те използва и го прави... Може би си я мислил за различна, но разбери, че е много трудно да се срещне свястно момиче, камо ли малолетна. Не се чувствай засегнат, обзалагам се, че едно 80% от тези връзки са точно за пари. Е, остава и вариантът да сте на една възраст, но това не променя много. Единствената твоя грешка е, че си прекъснал връзките с приятелите си, и те съветвам да го поправиш. Както казах, късмет.

Цялото мнение е много вярно. Обърни внимание на удебелената част, доста е важна.

Супер фен Аватара на cyclops
    Задушаваш я ! Млада е, тепърва трябва да си изживява ученическите си хубави мигове. Направете компромис или върви към провал.
    Тя в момента преоткрива това, което й е липсвало в живота(дори и да не го е осъзнавала).

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Много е тъпо да се сърдиш. Нормално е да излиза с приятелки и да се забавлява. Ти какво.. искаш да ти стои до задника 24 часа? Ми, няма как. В случая ти не си прав. Не я задушавай, ходете си там, лигавете се, ама не и се сърди за подобни глупости. Накрая ти ще се прецакаш сам.

п.с: Оправи се с прятелите си..да ги зарежеш заради момиче е много тъпо..
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Ти си си зарязал приятелите по свое желание, не мисля че тя те е накарала. Напълно нормално е това, което прави, а относно лъжите и тн - може би просто се страхува да не би ти да се хванеш за това че излиза с тях, а не с теб, знам ли. И като й е приятно и си лафят, не може да ти звъни все, да е на компа все, да е 24/7 където и когато поискаш. И не, нормално е като е колкото мен и има нов клас да иска първите дни да ги опознае-това въобще не значи, че те е сложила на 2ро място, но ако сега не се сприятели - то тогава кога?

когато тя излезе и си прави кефа , аз стоя в нас и въпреки че има варянти с кого да изляза
    и затова тя ли ти е виновна - не
    Love is everything!

Благодаря за отговорите до момента .
    Излязохме днеска и поговорихме , разбрах си грешката .. ще и дам свободата която иска , и ще си се виждаме пак . Така според мен е най - добре и за двамата . Е разбирасе , аз също ще си ходя където искам . А до това че ме нападнахте така , само ще споделя че определно не е добре да сте на моето място , и да се чуствате по същият начин , по който когато писах тази тема . Всеки човек си е различен , и когато не си го изпитал е много лесно да говориш !

Благодаря ви отново !
    Темата за ключ

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ключ
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си