- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ролки за коса.
Та , първоначално с такава прическа съм http://3ladies.ru/wp-content/uploads...04/13-kare.jpg .Изправям си косата всеки ден , но ми се иска разнообразие , пък и не ми харесва идеята да горя косата си всеки божи ден. Затова съм се спряла на ролките. Какво ви е мнението за тях ? Препоръчайте ми някакви.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не съм използвала, но ми се струват добре идея. Опитай, нищо не губиш
ПС: Също можеш да опиташ къдрене с парцалчета, чувала съм че ставало добре ..![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Благодаря.
А всъщност ролки за коса мога да намеря в козметичните магазини , нали ? А и според вас добре ли ще седи на къса коса ((като на снимката ? ))
Ще е хубаво на малки или средно големи къдрици. Даже ще е много сладко. Ама с тоя бритон... по-добре да го защипваш с фибичка нагоре май, ако ще я къдриш. Или да си го оставиш прав, но да сложиш диадема.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Опитай , но някой ден като не си на училище, че ако не стане добреПървоначално написано от SmilezZz
.. иначе можеш да се направиш с парцалчета (от стари дрехи, но стават доста ситни кърдици), с вестник - пак по същия начин, с молив - също страшно ситни къдрички. Ролки можеш да намериш и в левчето, иначе аз имам такива http://www.bukli.com/?action=product&product=312 и едни по-големи за по-едри къдрици. Бтв виж това, полезно е - http://www.kozmetikata.com/show.php?storyid=6515
Love is everything!
Аз пропуснах да кажа , че бретона ми е крив.Първоначално написано от ShtrudeL
SladkaZagadka : Така и ще направя. Именно затова реших да попитам днес , а утре преди училище ( тъй като съм втора смяна ) ще потърся ролки за коса.
И благодаря ви много.
С дунапренови ролки е най-добре. Получава се готини къдрици и не вредят на косата. Можеш и да преспиш със тях.
За да не отварям нова нема ще попитам тук.
Някой ползвал ли е от тези големите ролки за обем ? Мисля, че са ето тези
Има ли ефект ?
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Аз не мога да се оправям с ролки.Три пъти пробвах и нищо не става![]()
МОМИЧЕ!
Точно такива ролки имам и аз,но пробвах няколко пъти и не става.
Колко време трябва да седя с тях горе-долу?
Като ги слагаш, намазваш ли отделните кичури с вода с лимонов сок?Първоначално написано от nymphadora
Аз винаги го правя - по 5-6 капки на кичур, докато го омотавам - потапям си ръката в чашата с вода, разредена с лимонов сок и после я полагам върху кичура.
Иначе аз се навивам вечер и сутрин към 7 , като стана за дск, ги махам
Love is everything!
Ти беше от Русе, нали?
Ако намериш някъде хубави рокли може ли да споделиш точно къде?
Аз съм навита да си купувам средни и големи ролки, но не знам ефекта точно какъв ще бъде, но ще пробвам. Писна ми да я горя.
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Пробвала съм такива, 'няква пълна пародия се получава.Първоначално написано от katii
Иначе ефектът от ролките е готин само на дълга коса. На къса ако сложиш големи ролки нищо няма да стане, ако са пък малки, къдриците ще станат много ситни и косата ще изглежда още по-къса. По-добре опитай със средно дебели плитки.
И аз вечер слагам, сутрин махамПървоначално написано от SladkaZagadka
Иначе това с лимоновия сок не съм го пробвала. Всъщност за какво е той?![]()
впрочем,ако някой иска да издържат повече,заради непокорна коса да си вземе парафинови ролки.Не са скъпи и вършат страхотна работа![]()
като лак е... всъщност ако лимона е повечко и е по-концентрирано дори е по-силно от лакПървоначално написано от zlatit0o
.. абе общо взето втвърдява косата и играе ролята на лак, само че не вреди на косата и е натурално,а не пълно с химии
.. и аз съм ползвала за къдрене
![]()
Таакаа'м. Купих си някакви ролки http://i.dir.bg/new_market/addoffers...08/24/9249.jpg
Търсих от ония като пръчици , ама нямаше.
Та , като се изкъпя ще си ги сложа и да видим какво ще стане.
Надявам се да успея.
откъде ?Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Косата ми е дълга и попринцип искам да опитам само в корените за да видя дали ще се получи обемПреди ми го бяха препоръчвали, но искам да чуя мнения.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Тези и аз ги имам но нещо не мога да ги сложа като хората и падат.Моите са от СВА.Първоначално написано от SmilezZz
и аз имам същите и не мога да ги сложа добре и се оплитат иииПървоначално написано от SunT
![]()
![]()
това за самозалепващи ролки и те са за обем в корените, а не за правене на къдрициПървоначално написано от strawberry88
.. за това не можете да ги навиете повече от 2 пъти и ви падат
![]()
Търговски комплекс "Дружба". А долу - горе каква става косата с въпросните ролки ?Първоначално написано от insane7
[quote="SunT"]И аз имам такива ама сини. Боде ми много на ръцете и не мога да си ги сложа, а и спането с тях ще е доста неудобно.Първоначално написано от SmilezZz
![]()
То и моите са сини. Просто тази снимка я намерих в интернет. Иначе аз няма да спя с тях. Сутринта ще стана по - раничко , ще си ги направя , ще седя там с тях около 4 - 5 часа.![]()