Искам да Ви попитам какво мислите за неангажиращите връзки?? Бихте ли се съгласили?
Френски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те те питат
Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...
It's not my style-не.
Ако бях необвързана - да.
Без ядове, как да не се съгласи човек![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
ЕЕ, да има разлика дали си с гадже или неПървоначално написано от kyon
![]()
Първоначално написано от martito2
Има, да. С гаджето имаш ядове![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Не е за мен.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не бих се съгласила повече. Казвам повече , защото имах една такава връзка и супер дразнещо беше. Уж се харесвахме , пък .... Както и да е.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Всеки с мнението си, но според мен, ако нямаш гадже си е добре .. С бивш е най-добре (и 2-мата знаете какво харесвате и се забавлявате без излишни скандали) .. Но вече няма смисъл май от такива работи, след като се появиха така наречените "приятели с превилегий"![]()
Не виждам нищо лошо в тях. Дори в момента съм в една такава връзка и си ми е много добре, не се оплаквам.
Първоначално написано от Sh@d0w
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
Принципно да, но с бивш - айде да не казвам никога, ама вероятността е много малка. Би могло, ако съм особено мазохистично настроена.
Не съм те виждал дори.Първоначално написано от martito2
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ами бих се съгласила ако не съм лудо лудо влюбена в момчето... иначе защо не...
Да аз бих се съгласила на неангажираша връзка
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Много е забавно, като влезете в неангажираща връзка, с идеята да си запълвате дупката, докато се намери някое истинско гадже, но другият си намери първи. С пръст у гъз.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
говоря попринцип :дПървоначално написано от Chacho
Ох, прощавай! Мислех, че мен питаш![]()
Категорично не. Падам си малко емоционална филмарка и не вярвам във връзките без чувства.![]()
Не ,не бих >.>За мен връзките с чувства са много по -важни.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Да.Зависи от това какво търся...но според мен няма нищо лошо в неангажиращите връзки.В момента с приятелят ми сме заедно от почти година и естествено,че съм против да сме 'неангажирани' ,но ако започвахме връзката си сега,то тогава бих се съгласила.
Не,не бих се съгласила.Все пак не съм кукла и не искам да съм играчка в ръцете на някого,нито пък да сменям мъжете като кърпички.