- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Признаци
Ако често носиш пола е нормално да си кръстосваш краката. Това много лесно става навик.Първоначално написано от PinkPan7her
Плюс това не е важен жеста, а жестовия сноп, затова е важно да се чете всичко в контекст. 5 положителни и 1 отрицателен сигнал означават, че човекът изпитва положителни емоции (и най-вероятно се опитва да прикрие това). Типичен пример е жена, която е скръстила крака и ръце, но отвреме навреме отмята коса, стои скована, гледа човека, но го отбягва като я погледне той и т.н.
Интуицията е много добър четец и е по-добре да караш на нея. Иначе прекалено много започваш да следиш какво показва човека срещу теб и какво самият ти показваш, че започваш да се откъсваш от нормалните разговори.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не слагам пола :ДД
Стоенето скована какъв знак е?
Съгласна с теб иначе.
Ми зависи от много неща, но някои хора си потискат жестовете и седят нервно без да правят нищо. Което е много по-различно от това да стоиш спокойно и да не правиш нищо. Макар че почти винаги ще си ровичкаш пръстите при нервност.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз си таковам краката при нервност.Първоначално написано от Chacho
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Обикновено при нервност се опитваш да се защитиш или да смекчиш ситуацията, или да си преместиш вниманието върху друга ситуация и жестикулираш според конкретната ти реакция. Макар че това е по лично наблюдение и не го взимай за 100%-ва истина.
но е така.Първоначално написано от Chacho
От притеснение мога да издълбая дупка в пода.![]()
Според един доклад на нещой си(не го помня), ако ще те излъжат винаги първо поглеждат нагоре, а за истината винаги преди това надолу.С времето се убедих в това. Чела съм и много други.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Да, има значение дали е наляво и надясно погледа, но повече е нагоре и надолу. Свързано е с това мозъкът ти каква дейност извършва - дали се задействаш паметта или въображението.
Първоначално написано от Chacho
И двете са ми много развинтени.![]()
![]()
![]()
![]()
Хаха, при мен и двете се задействат от перверзността.![]()
Подсъзнанието може всичко.Първоначално написано от Chacho
![]()
А от къде знаеш, че е срамежлив.Аз съм доста срамежлив, а изобщо не ми личи.
Търси те, обажда ти се по-често, пише ти, като се видите те гледа, говорите си по-свободно, пуска ти някакви бзици и намеци, сърди се например, когато не си му се обадила, показва недоволство ако му кажеш, че ще се виждаш с някое друго момче... поне аз по тия неща разбирам дали някой има интерес към мен![]()
Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...
Мацка, така, тва ми е ясноПървоначално написано от MyPleasureMyPain
Само дето той не е от общителните, дори му викаха май ~депресията~ ...
иначе все пак благодаря ти
![]()
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Въй, добре, че хората, с които общувам, не вярват в това, защото аз редовно прибелвам очи (тоест, гледам нагоре) или си блуждая наляво-надясно :ДПървоначално написано от Chacho
Първоначално написано от PinkPan7her
Аз пък все ги гл втренчено в очите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
То не е казано, че означава, че лъжеш. Означава, че си измисляш, но в някои случаи двете неща се препокриват. И пак не е 100% гаранция. Хубавото е, че жестовете се проявяват в групи (снопове) и можеш да разтълкуваш общата картинка. Винаги можеш да блъфираш, да прецениш думите според ситуацията - все пак езикът на тялото е само част от комуникацията.
Как се казва книгата за общуването, която си чел?Първоначално написано от Chacho
![]()