.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 93 от общо 93

Тема: Признаци

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    В статията най-горе имаше големи щуротии. Тези положителни сигнали означават, че човекът ти е приятен, а не че изпитваш тръпка/сексуални намерения към него. Аз винаги сядам с кръстосани крака.

С някои от нещата на Чачо също не съм съгласна - аз ходя и говоря много бързо, например.

Интуиция му е майката, а не паническо следене на сигнали.
    Ако често носиш пола е нормално да си кръстосваш краката. Това много лесно става навик.

Плюс това не е важен жеста, а жестовия сноп, затова е важно да се чете всичко в контекст. 5 положителни и 1 отрицателен сигнал означават, че човекът изпитва положителни емоции (и най-вероятно се опитва да прикрие това). Типичен пример е жена, която е скръстила крака и ръце, но отвреме навреме отмята коса, стои скована, гледа човека, но го отбягва като я погледне той и т.н.

Интуицията е много добър четец и е по-добре да караш на нея. Иначе прекалено много започваш да следиш какво показва човека срещу теб и какво самият ти показваш, че започваш да се откъсваш от нормалните разговори.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Не слагам пола :ДД

Стоенето скована какъв знак е?
    Съгласна с теб иначе.

Ми зависи от много неща, но някои хора си потискат жестовете и седят нервно без да правят нищо. Което е много по-различно от това да стоиш спокойно и да не правиш нищо. Макар че почти винаги ще си ровичкаш пръстите при нервност.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ми зависи от много неща, но някои хора си потискат жестовете и седят нервно без да правят нищо. Което е много по-различно от това да стоиш спокойно и да не правиш нищо. Макар че почти винаги ще си ровичкаш пръстите при нервност.
    Аз си таковам краката при нервност.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Обикновено при нервност се опитваш да се защитиш или да смекчиш ситуацията, или да си преместиш вниманието върху друга ситуация и жестикулираш според конкретната ти реакция. Макар че това е по лично наблюдение и не го взимай за 100%-ва истина.

Град
    Обикновено при нервност се опитваш да се защитиш или да смекчиш ситуацията, или да си преместиш вниманието върху друга ситуация и жестикулираш според конкретната ти реакция. Макар че това е по лично наблюдение и не го взимай за 100%-ва истина.
    но е така.

От притеснение мога да издълбая дупка в пода.

Според един доклад на нещой си(не го помня), ако ще те излъжат винаги първо поглеждат нагоре, а за истината винаги преди това надолу. С времето се убедих в това. Чела съм и много други.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Да, има значение дали е наляво и надясно погледа, но повече е нагоре и надолу. Свързано е с това мозъкът ти каква дейност извършва - дали се задействаш паметта или въображението.

Град
    Да, има значение дали е наляво и надясно погледа, но повече е нагоре и надолу. Свързано е с това мозъкът ти каква дейност извършва - дали се задействаш паметта или въображението.

И двете са ми много развинтени.

Хаха, при мен и двете се задействат от перверзността.

Град
    Хаха, при мен и двете се задействат от перверзността.
    Подсъзнанието може всичко.

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.

.. DaKid ..

А от къде знаеш, че е срамежлив.Аз съм доста срамежлив, а изобщо не ми личи.

Търси те, обажда ти се по-често, пише ти, като се видите те гледа, говорите си по-свободно, пуска ти някакви бзици и намеци, сърди се например, когато не си му се обадила, показва недоволство ако му кажеш, че ще се виждаш с някое друго момче... поне аз по тия неща разбирам дали някой има интерес към мен
    Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...

Град
    Шоколандия.
    Цитирай Първоначално написано от MyPleasureMyPain
    Търси те, обажда ти се по-често, пише ти, като се видите те гледа, говорите си по-свободно, пуска ти някакви бзици и намеци, сърди се например, когато не си му се обадила, показва недоволство ако му кажеш, че ще се виждаш с някое друго момче... поне аз по тия неща разбирам дали някой има интерес към мен
    Мацка, така, тва ми е ясно Само дето той не е от общителните, дори му викаха май ~депресията~ ... иначе все пак благодаря ти

.. DaKid ..

anonymous708973
    Guest
    Въй, добре, че хората, с които общувам, не вярват в това, защото аз редовно прибелвам очи (тоест, гледам нагоре) или си блуждая наляво-надясно :Д

Град
    Шоколандия.
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Въй, добре, че хората, с които общувам, не вярват в това, защото аз редовно прибелвам очи (тоест, гледам нагоре) или си блуждая наляво-надясно :Д

Аз пък все ги гл втренчено в очите

.. DaKid ..

То не е казано, че означава, че лъжеш. Означава, че си измисляш, но в някои случаи двете неща се препокриват. И пак не е 100% гаранция. Хубавото е, че жестовете се проявяват в групи (снопове) и можеш да разтълкуваш общата картинка. Винаги можеш да блъфираш, да прецениш думите според ситуацията - все пак езикът на тялото е само част от комуникацията.

Град
    То не е казано, че означава, че лъжеш. Означава, че си измисляш, но в някои случаи двете неща се препокриват. И пак не е 100% гаранция. Хубавото е, че жестовете се проявяват в групи (снопове) и можеш да разтълкуваш общата картинка. Винаги можеш да блъфираш, да прецениш думите според ситуацията - все пак езикът на тялото е само част от комуникацията.
    Как се казва книгата за общуването, която си чел?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си