- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Признаци
Искам да ми кажете няколко сигурни признака, по които едно момиче може да разбере дали човек от срещуположния пол има чувства към нея...
P.S: Става дума за срамежливо момче с труден характер ..![]()
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Как така и срамежлив и с труден характер? Дай пример.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Нервен е покрай теб.
Постоянно те търси с поглед.
Опитва се да застане по-близо.
Глези те.
Когато му стиска, те защитава, дори и да си виновна.
Засяга се, когато си студена към него.
Готов е да ти донесе чехлите с уста и на четири крака, ако го помолиш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ами "Леденакрасота" за срамежливостта му съм по - скоро чувала, но за трудния характер се убедих сама![]()
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Ем гледа те, но когато го погледнеш отмества очи, защото не смее да срещне твоите. Друго за срамежливец не ми идва.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Бия си главата в стената.Първоначално написано от Missmarch
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Нервак? Дръпнат?Първоначално написано от Missmarch
На Chacho нещата отговарят на това.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Първоначално написано от Chacho
Продължавай, все пак мс за пост-а ти![]()
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Аз в кревата.Първоначално написано от Chacho
Как така си чувала, а не си я забелязала?Това е едно от първите неща, които се забелязват у един човек: дали е спокоен или е срамежлив.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Нда нещо таковаПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Моля. И аз благодаря за цицините.
Един лед?Първоначално написано от Chacho
![]()
С уиски, ако може.Първоначално написано от ledenakrasota
Това не го знам какво е.Първоначално написано от Chacho
![]()
На бара ше знаятПървоначално написано от ledenakrasota
Искай количество, което да притъпи болката.
Наистина е тъпо - чувала си , но не си забелязала , че е срамежлив ? А признаците / намеците при всеки са различни , но в крайна сметка ти и сама ще разбереш дали има някакви симпатии към теб.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ЦиЛювка не върши ли работа.Първоначално написано от Chacho
![]()
Каквото ти е на сърцето. Ама не се отмятам от уискито.Първоначално написано от ledenakrasota
![]()
Алкохола преди жената... тц!Първоначално написано от Chacho
![]()
Първоначално написано от SmilezZz
работата е там, че е мн труден характер ...все пак мерси на всички
![]()
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Сериозно, не спирам да се чудя КАК така не можеш да разбереш дали те харесва. Никаква женска интуиция ли нямаш?
Тези неща далеч не са задължителни. Поне според мен.Първоначално написано от Chacho
Личи си повече по самото отношение - бъзиците, физическия контакт, темите, които засяга.
Работата е там че не общуваме с него ..... и аз тогава гадая по жестовете му ......
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Търси те с поглед,когато си засечете погледите слага на лицето си една такава усмивкаааааГледа винаги да е близо до тебе ... някой беше написал "Глези те"....
Как така не общувате??!
Като във 6ти клас,спомням си че бях лудо влюбена в момче с което никога през живота си не бях говорила...Първоначално написано от PinkPan7her
![]()