.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: Гинеколог

Гинеколог

В какво се състои един гинекологичен преглед ?

отиди и ще разбереш

Мама искаше да ме води,ама така и не стана,та не мога да ти кажа

Събличаш си дрехите от кръста надолу и лягаш на стола, който е в кабинета.Гледа те и те пипа с пръсти, за да види какво ти има все пак, а доколкото знам ако не си девствена се процедира и с инструменти.Ако ти се налага да ходиш, не се притеснявай.От личен опит ще ти кажа, че не е нищо страшно, само трябва да се отпуснеш и по-добре ходи при жена.

Фен
    Когато си нова пациентка ти задават някои въпроси. Питат те дали имаш оплаквания. Няма от какво да се плашиш. Дори дискомфорта не е голям. По принцип гинеколозите не пипат с ръка! Но има някои, които си го позволяват, има дори такива, които вкарват няколко пръста в теб, за да опипат матката.

Всеки си има различна практика.

Прегледа протича на гинекологичен стол. Краката се поставят на стремената в двата края на стола. Това осигурява т.нар. Гинекологична поза. Лекарят преглежда първо външната част на влагалището. След това проверява дали е възможно да постави спекулум - инструмент, позволяващ по добре да се огледа вътрешността на влагалището и маточната шийка.
    Гинекологът постави във влагалището двата пръста на едната си ръка, като в същото време притиска с дланта на другата корема.
    Така той може да опипа яйчниците и матката, за да е сигурен, че са в нормата и са правилно развити.
    mom4e sam

Guest
    отвратително е...
    а и мился, че след оня линк дето ти го пратиха се изчерпа темата...

anonymous708973
    Guest
    Направо ме отказвате след тия мнения.

Цитирай Първоначално написано от TheHangedMan
    отиди и ще разбереш
    Да
    Smoke Weed Every Day !

Голям фен
    Зависи за какво отиваш
    понеже миналата година карах един курс по здравни и социални дейности в чужбина и ни задължиха да минем гинекологичен преглед (за разни инфекции и такива работи, пък и да видим какво е).
    И нали като ти взимат секрет ти вкарват един инструмент- мисля, че се казва спекулум... направо ми идваше да крещя каза ми, че ще го пъхне там, но не ми показа колко е голямо- аз си мислех, че е нещо като пръчица... и усетих как ми го наблъска и направо подскочих и сестрата само ми каза да стоя спокойно, и после усетих как го разтваря вътре и как нещо ме ощипва като ми взимаше секрет...божеее как не умрях- не знам, ужасно беше... после цял ден не мога да се изпикая от болка. Дано не ми се налага скоро пак, че много трудно ще се навия.
    Извинявай, не исках да те плаша, ако си девствена изобщо няма да ти бъркат Успех!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    И мене ме отказахте ( не че някога бих отишла освен ако не е само за рецепта за ОК ) ... че това си е насилие бе мамка му ...

Guest
    Истината е, че след моя преглед (преди почти година) съм го запомнила като травма и не искам да се сещам за него никога повече. Много малко хора биха ме разбрали, все пак "на лекарите това си им било рабтатаа","нито съм първата нито последнатаа" но аз си го приех за чисто насилие. Като отидох там нито знаех какво ще ми правят нито нищо. Не че искам да плаша някого, но аз лично се чувствам така и се надявам в близките няколко години да не се засичам с никакви лекари ИЗОБЩО!

Фен Аватара на theseveredgarden
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Истината е, че след моя преглед (преди почти година) съм го запомнила като травма и не искам да се сещам за него никога повече. Много малко хора биха ме разбрали, все пак "на лекарите това си им било рабтатаа","нито съм първата нито последнатаа" но аз си го приех за чисто насилие. Като отидох там нито знаех какво ще ми правят нито нищо. Не че искам да плаша някого, но аз лично се чувствам така и се надявам в близките няколко години да не се засичам с никакви лекари ИЗОБЩО!
    И кво, изнасили те с инструмента си? пхахаххахха
    Не се излагайте, ходенето на гинеколог е като ходенето на зъболекар. Нещо съвсем нормално и необходимо. Ходенето редовно осигурява най-малкото навременно откриване на някой проблем(ако има такъв).

Но да, съгласна съм, ходете при жена.
    Мъжете гинеколози са животни. Поне повечето.

Фен Аватара на theseveredgarden
    Град
    София

Ми, смея се.

Всеки си има драми в живота.
    И то много по-големи от нежелана бременност (която пък вече е плод само на твоята глупост) =)

Guest
    СЕРИОООЗНО ЛИ? Божеее никога нямаше да се сетя!
    Както и да е. Не посещавам този форум, за да чета назидания от някаква 22годишна пикла. Един съвет-порасни!

anonymous708973
    Guest
    Аз пък съм чувала, че мъжете гинеколози са по-добри, защото имали ... ъъ, респект и третирали по-нежно женските полови органи.
    Как обаче ще се съблека пред мъж гинеколог, който ми е 2-3 пъти на годините, все още не ми е ясно.
    Фак, като малките деца съм.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    СЕРИОООЗНО ЛИ? Божеее никога нямаше да се сетя!
    Както и да е. Не посещавам този форум, за да чета назидания от някаква 22годишна пикла. Един съвет-порасни!
    Ще си вземеш отпуска, струва ми се.

Вие верно тук сте като малките деца. Няма нищо срамно в това да отидеш на гинеколог, това е лекар като лекар. Нито гледа на вас като на сексуален обект, нито нищо.
    Колкото до тая госпойца тука, дето обяснява, че й бил "натряскал" инструмента - това са глупости. Не знам дали не е отишла при някой балама, но гинеколозите са изключително внимателни. Неприятно е да, но то е неприятно и да ти бъркат в гърлото, за да ти го прегледат. Съдба, кво да правиш.

По-добре ли е да се прое*ете, да хванете я гъбички, я нещо друго? Трябва да се ходи на гинеколог, профилактично, поне 2 пъти в годината. При оплаквания и по-често.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Guest
    И защо ти се струва, че ще си взимам отпуска?

Град
    Варна
    И защо ти се струва, че ще си взимам отпуска?
    Даже съм вече почти сигурна.
    Мери си приказките.

Guest
    На тебе нещо да не ти хлопа?!

Град
    Варна
    На тебе нещо да не ти хлопа?!
    Айде точно на мен да не ми се дървиш, да не ти хлопна нещо.

Guest
    Това, че си админ не те прави божество, нали знаеш?

Град
    Варна
    Това, че си админ не те прави божество, нали знаеш?
    Аз ако бях божество, до сега да съм те изтрила, мацко. Просто те предупреждавам, че не можеш да обиждаш когото и както си решиш и е хубаво да си направиш сметката.

Фен
    Момичета, стига сте се шашкали де, да знаете, че просто нямате причина. След първия път вече всичко е по - лесно, понеже знаеш какво е. Няма нищо срамно, пък камо ли страшно. Ако се притеснявате от мъжете идете при жена, но ако водите полов живот е хубаво да се срещате с генеколог на 6м., за да сте сигурни в това, че сте здрави, а и така ще сте по - спокойни, когато наближи момента да започнете плануване на бремености и т.н.

Цитирай Първоначално написано от n3ri7ka
    И нали като ти взимат секрет ти вкарват един инструмент- мисля, че се казва спекулум... направо ми идваше да крещя каза ми, че ще го пъхне там, но не ми показа колко е голямо- аз си мислех, че е нещо като пръчица... и усетих как ми го наблъска и направо подскочих и сестрата само ми каза да стоя спокойно, и после усетих как го разтваря вътре и как нещо ме ощипва като ми взимаше секрет...божеее как не умрях- не знам, ужасно беше... после цял ден не мога да се изпикая от болка. Дано не ми се налага скоро пак, че много трудно ще се навия.
    Извинявай, не исках да те плаша, ако си девствена изобщо няма да ти бъркат Успех!
    Спекулума се използва за разширяване на влагалището, за добра видимост на гинеколога. Нещото, с което взимат секрета е като дълга клечица, от която не трябва да имаш неудобство, понеже я тръква съвсем леко за секрет, ако е имало болка, явно лекарката нещо е сгафила или си се паникьосала. Иначе разтварянето на спекулума е единственото неприятно нещо от прегледа.
    mom4e sam

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    А после що мъжете се оплаквали, че някой жени са толкова широки, че удоволствието от вагиналният секс за мъжа е доста малко .... То от толкова разтягане настрани на вагиналните мускуси ...
    Сега за който ще ми каже, че говоря простотии, това са ми го споделяли приятели - мъже.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си