- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гинеколог
И какво ако съм девствена няма да ми прави нищо,а ако не съм ще ми сложи този инструмент ...
От това което написаха до сега в темата и аз с това впечатление оставам. Като си отворена, дай да те направим буркан ...Първоначално написано от deni15
Ако си девствена ще ти намаже коремчето с един гел и ще те прегледа отвън с инструмент подобен на този за кола - маската, и гела е подобен. Спокойно, нищо страшно!Първоначално написано от deni15
Ако не си, освен със спекулума преглеждат и на видеозон, с един инструмент, който покриват с презерватив.
Иначе влагалището се разширява, от много чест секс, заради възбудата, от раждането, но се възстановява бързо. Но от два пъти преглед в годината е просто смешно...
Иначе размерът на влагалището е индивидуален и различен при всяка жена. Ширината и дължината му не оказват никакво влияние върху активността на жената в сексуалните отношения. Въпреки, че мъжете предпочитат тясно влагалище, това обикновено се дължи на липсата на възбуда при жената.
mom4e sam
И аз трябва да ходя,защото имам някакво странно течение,но не съм девствена.Ама съм тясна по принцип .Първоначално написано от Shantia
Всяка жена през живота си е имала течение. Ако е зеленикаво определено трябва да отидеш на профилактика. Но ако е бяло, по принцип не е страшно, но за всеки случай посети гинеколог. А и щом си правила секс, трябва да преглеждаш тялото си. Не се шашкай, кажи на лекарката и тя ще бъде много внимателна, няма да разтвори много спекулума. Винаги има начин да се намали неприятното усещане. Успех!Първоначално написано от deni15
![]()
mom4e sam
Бяло съм имала,но това е много тъмно кафяво направо черно да кажа...Първоначално написано от Shantia
Не отивам със страх ,но ми беше интересно какво ще ми правят.
Отивай на преглед непременно. Тъмнокафявото течение обикновено означава кървене. Може да имаш някаква раничка.Първоначално написано от deni15
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Може и да се зацапване от овулацията. Но задължително ссе прегледай!![]()
mom4e sam
При овулацията понякога също се наблюдава кървене.Първоначално написано от Shantia
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Аз пък да се включа с една препоръка в полза на мъжете гинеколози.
Мъжете са много по-внимателни от жените. Жените знаят какво е усещането, знаят че не е нищо страшно и съответно не полагат чак толкова старание. Мъжете от друга страна си нямат ни най-малка идея какво е чувството да те прегледат, за това се стараят и внимават много повече.
Не казвам, че няма внимателни жени и некадърни мъже, но се срещат сравнително рядко.
И спря да се върти за миг земята..
Първоначално написано от theeye770
![]()
22 годишна пикла, хихихи, добреее![]()