.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: Гинеколог

Град
    BurgasS
    И какво ако съм девствена няма да ми прави нищо,а ако не съм ще ми сложи този инструмент ...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от deni15
    И какво ако съм девствена няма да ми прави нищо,а ако не съм ще ми сложи този инструмент ...
    От това което написаха до сега в темата и аз с това впечатление оставам. Като си отворена, дай да те направим буркан ...

Фен
    Ако си девствена ще ти намаже коремчето с един гел и ще те прегледа отвън с инструмент подобен на този за кола - маската, и гела е подобен. Спокойно, нищо страшно!

Ако не си, освен със спекулума преглеждат и на видеозон, с един инструмент, който покриват с презерватив.

Иначе влагалището се разширява, от много чест секс, заради възбудата, от раждането, но се възстановява бързо. Но от два пъти преглед в годината е просто смешно...

Иначе размерът на влагалището е индивидуален и различен при всяка жена. Ширината и дължината му не оказват никакво влияние върху активността на жената в сексуалните отношения. Въпреки, че мъжете предпочитат тясно влагалище, това обикновено се дължи на липсата на възбуда при жената.
    mom4e sam

Град
    BurgasS
    Цитирай Първоначално написано от Shantia
    Ако си девствена ще ти намаже коремчето с един гел и ще те прегледа отвън с инструмент подобен на този за кола - маската, и гела е подобен. Спокойно, нищо страшно!

Ако не си, освен със спекулума преглеждат и на видеозон, с един инструмент, който покриват с презерватив.

Иначе влагалището се разширява, от много чест секс, заради възбудата, от раждането, но се възстановява бързо. Но от два пъти преглед в годината е просто смешно...

Иначе размерът на влагалището е индивидуален и различен при всяка жена. Ширината и дължината му не оказват никакво влияние върху активността на жената в сексуалните отношения. Въпреки, че мъжете предпочитат тясно влагалище, това обикновено се дължи на липсата на възбуда при жената.
    И аз трябва да ходя,защото имам някакво странно течение,но не съм девствена.Ама съм тясна по принцип .

Фен
    И аз трябва да ходя,защото имам някакво странно течение,но не съм девствена.Ама съм тясна по принцип .
    Всяка жена през живота си е имала течение. Ако е зеленикаво определено трябва да отидеш на профилактика. Но ако е бяло, по принцип не е страшно, но за всеки случай посети гинеколог. А и щом си правила секс, трябва да преглеждаш тялото си. Не се шашкай, кажи на лекарката и тя ще бъде много внимателна, няма да разтвори много спекулума. Винаги има начин да се намали неприятното усещане. Успех!
    mom4e sam

Град
    BurgasS
    Всяка жена през живота си е имала течение. Ако е зеленикаво определено трябва да отидеш на профилактика. Но ако е бяло, по принцип не е страшно, но за всеки случай посети гинеколог. А и щом си правила секс, трябва да преглеждаш тялото си. Не се шашкай, кажи на лекарката и тя ще бъде много внимателна, няма да разтвори много спекулума. Винаги има начин да се намали неприятното усещане. Успех!
    Бяло съм имала,но това е много тъмно кафяво направо черно да кажа... Не отивам със страх ,но ми беше интересно какво ще ми правят.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Бяло съм имала,но това е много тъмно кафяво направо черно да кажа... Не отивам със страх ,но ми беше интересно какво ще ми правят.
    Отивай на преглед непременно. Тъмнокафявото течение обикновено означава кървене. Може да имаш някаква раничка.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Фен
    Може и да се зацапване от овулацията. Но задължително ссе прегледай!
    mom4e sam

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Може и да се зацапване от овулацията. Но задължително ссе прегледай!
    При овулацията понякога също се наблюдава кървене.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз пък да се включа с една препоръка в полза на мъжете гинеколози.
    Мъжете са много по-внимателни от жените. Жените знаят какво е усещането, знаят че не е нищо страшно и съответно не полагат чак толкова старание. Мъжете от друга страна си нямат ни най-малка идея какво е чувството да те прегледат, за това се стараят и внимават много повече.
    Не казвам, че няма внимателни жени и некадърни мъже, но се срещат сравнително рядко.
    И спря да се върти за миг земята..

Фен Аватара на theseveredgarden
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    СЕРИОООЗНО ЛИ? Божеее никога нямаше да се сетя!
    Както и да е. Не посещавам този форум, за да чета назидания от някаква 22годишна пикла. Един съвет-порасни!

22 годишна пикла, хихихи, добреее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си