.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Супер фен Аватара на skate

Реакциите на вашите когато разбраха,че пушите

нека всеки сподели

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    не знаят, а пуша вече от 3 години

Супер фен Аватара на someonerandom
    Принципно не пуша,обаче когато им споменах,че съм палил,си реагираха съвсем нормално.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Не знаеха. Майка ми намираше 2 3 пъти цигари, но се отървавах с това, че са на една приятелка. Осъзнах се и не пуша и съм много по-доволна. Спокойно ми е и не мисля за това как може да ги види всеки момент.
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Ми, каза, че не иска да се тровя и че не е полезно, но все пак имам глава на раменете и сама да взимам решения с нея...бях средата на 9ти клас.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Разочароваха се като че ли,ама за тях не е изненада.И двамата са пушачи-комини,а аз пуша значително рядко,така че...
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Еми като казах на майка, че пуша, ме посъветва да пуша по слаби
    А иначе като ги спрях се зарадва повече де

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз не пуша, но ми беше интересно да видя как ще реагират, за това един ден им казах, че пуша и се крия...... и те не ми повярваха.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Ем като им казах ми казаха просто че аз отговарям за действията си и че няма смисъл да се крия (бях на 15 или 16 когато им казах) и още си ги дъня,карам понякога майка ми да ми купува цигари когат съм на червено
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Фен Аватара на aLeXx4
    Град
    София-я-я-Я!
    Реакцията е че още не знаят
    Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}

Град
    Софийските потайности
    Това, че вие си мислите, че те не знаят, не означава, че е така Особено ако родителите ви са НЕпушачи на 100% знаят, че вие пушите Ми баща ми освен да ми бучи, че се тровя и си давам парите за глупости друго не ми е казвал, а майка ми само го подкрепя. Казват ми, че си е за мене, аз си го знам, ама на пусти цигари, мам*а им....
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Ми нашите предполагаха само,ама не ме бяха хващали. Обаче почнаха да ми намират цигарите в гардероба,насам натам където съм си ги крила и почнаха да ми четат. Майка ми веднъж "Ако още един път намеря цигари в гардероба ти му мисли..." Същевременно с това ми беше казала да не употребявам тампони (въобразила си,че било вредно) и си лежа и си гледам ТВ. Влиза в стаята (намерила златната ми мина и държи в ръката си две кутии - цигари и тампони) и ме пита:
    - Това какво е ?

- Цигари са това.
    - А това тука?
    - Тампони.
    - Абе ти бе,момиче,колко пъти да ти повтарям,че не е хубаво да ги ползваш. (Следва една дълга и най-вече безсмислена реч,която ще ви спестя )
    Излезе от стаята напълно забравила за цигарите и след малко се връща:
    - Ти нали не пушеше?
    - Ми аз така ти казах ,за да не ми викаш.
    - Еми стани да пушиме по цигара тогава...
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Още деня, когато за първи път запалих им казах, защото е доста тъпо да го крия. Казаха, че съм малка и не е хубаво, но ако искам да пуша да им кажа, за да ми купуват хубави цигари поне. Пуших 2-3 месеца и се отказах, защото ми омръзна, а и не бях пристрастена. Сега да паля една цигара в месеца, даже и по-рядко..

П.П. Първата реакция на татко беше "Еми то ако не пушиш и не пиеш, за кво живееш?.." а мама ме попита дали ми е харесало.. после го даваха по-сериозно
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
    Той си тръгва.
    Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..

gummy bears
    В.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Майка ми каза,че ще ми вземе фотоапарата Нищо повече

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    л
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    най неочакваната реакция-даде да изпуша цигара пред него
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Град
    Plowdiw *
    Не пуша
    No dejes que este amor morir ..

Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    Това, че вие си мислите, че те не знаят, не означава, че е така Особено ако родителите ви са НЕпушачи на 100% знаят, че вие пушите Ми баща ми освен да ми бучи, че се тровя и си давам парите за глупости друго не ми е казвал, а майка ми само го подкрепя. Казват ми, че си е за мене, аз си го знам, ама на пусти цигари, мам*а им....
    +1 .. наще реагираха по същия начин и първия и втория път.. майка ми даже една сутрин ровила в спортната чантичка и видяла бялото боро и следобяда вика тия твои ли са.. викам да.. що цигара ли ти трябва? .. не просто исках да знам.. това ѝ бяха думите.

Казах му на баща ми за това лято ,че е временно.. пушех по сериозно 7 и 8 клас спрях ги в 8 и това лято пак ги почнах за 2 месеца и преди месец ги спрях пак от раз.. нещо ми писна да си давам парите за тях ,че и имах един нещастен ден да изгубя чисто нов стотак и бях бесен.. това ме накара да си изпуша по бързо втората кутия която си купих същия ден .. така за 3 дни изпуках парите за цяла седмица писна ми, на следващата седмица отидох купих си лекарства щото и гърлото вече ми беше на салата взех си болнични и даже от скуката в нас нямах желание да пуша.. е продължавам да си пафкам наргилето ,но не е много често
    What if.. ?

Супер фен Аватара на lubovvv
    Аз вече не пуша, но имах един период от година и половина, в който пушех и тогава много се криех най-вече от баща ми, защото той е много подозрителен и даже ме предупреждаваше "Прави му сметка, ако те хвана аз някой ден зад гаража с цигарата" И един път щеше да ми бръкне в чантата, където ми бяха цигарите и аз няква викам: "НЕ" и той се зачуди, вероятно се е досетил ама ...здраве да е...Вече не пуша слава богу!
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Супер фен
    Какви? От кога? По колко?

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Първо ми казаха да ги спра и май ми се скараха,но после свикнаха с мисълта.

Повече от фен
    Град
    :Disneyland :D
    Учудена съм колко нормално реагират родителите ви.. моите може би щяха да ме изядат.. аз непуша де, ама само предполагам... баща ми постоянно си пр някви бъзици, пр като излизам от колата ми вика 'да не си забр цигарите'
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Американски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те питат
    Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!

толкова главоболия съм им причинявала, особено тва лято, че ако пушех, едва ли щеше да им пука кой-знае колко
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

съвсем спокойна реакция от страна на двамата

Цитирай Първоначално написано от Passionate
    Не пуша

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си