.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Безсъние

Голям фен Аватара на Leticcia

Безсъние

Вече 4 нощи подред не мога да заспя, скоро започнахме училище и стреса сигурно ми идва много.Да знаете как мога да се справя с безсънието?
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Най - вероятно е от стреса
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Цитирай Първоначално написано от Anichkaxxwee
    има ли шанс тази нощ да спя спокойно

Супер фен Аватара на gabsit000
    хвърли боб и виж .

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Leticcia
    Цитирай Първоначално написано от Anichkaxxwee
    има ли шанс тази нощ да спя спокойно
    От теб зависи .. Не си мисли за нищо и такамм ..
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Едно-две валидолчета под езика. Или ако е спряно, новият еквивалент. Но само медикамент без рецепта и чети листовката!

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    Цитирай Първоначално написано от ZloboMiR
    Едно-две валидолчета под езика. Или ако е спряно, новият еквивалент. Но само медикамент без рецепта и чети листовката!
    И в тази тема безценният ти съвет е пълна нула.Явно не те бива в съветването.Не ставай брачен консултант!

Нека и аз дам някой съвет.Авторке, не ти трябват успокоителни.Като за начало се опитвай да лягаш по-рано, защото на мозъка му трябват между 6 и 10 часа за да си почине напълно и да се регенерира.Леглото не е мястото за мислене, мечти и фантазии.Като си легнеш трябва да се абстрахираш от всичко случило се през деня и да не мислиш за нищо.Обръщането на деня на нощ е лоша стратегия, така че ако седиш до 4-5 сутринта по фейсбуци гледай да го промениш.Като си легнеш се съсредоточаваш само и единствено в почивка и заспиване, защото мисленето и мечтите повишават коровата активност и честота на мозъчните вълни се покачва, сиреч мозъка преминава от едно състояние в друго или по-точно казано, не може да премине във фаза на спокойствие, защото вълните са с прекалено висока честота.Помисли, как би могла да заспиш, ако мозъкът ти е "настроен за решаване на задачи по математика".А и сииии намери бойфренд, ще бъде по-лесно да заспиш.
    Last night I let the party get the best of me.
    Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
    Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
    N-gga and we roll deep, so deep
    It’s going down in this bitch: concrete
    We gon party all night: no sleep
    Tell the owner them is all my guys
    So tonight everything is on me

The drinks is on me
    The bitches, the hotel, the weed is all free
    Get high, I mean so high
    We don’t see the whole suite
    Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD

Цитирай Първоначално написано от Red_Hair
    И в тази тема безценният ти съвет е пълна нула.Явно не те бива в съветването.Не ставай брачен консултант!

Нека и аз дам някой съвет.Авторке, не ти трябват успокоителни.Като за начало се опитвай да лягаш по-рано, защото на мозъка му трябват между 6 и 10 часа за да си почине напълно и да се регенерира.Леглото не е мястото за мислене, мечти и фантазии.Като си легнеш трябва да се абстрахираш от всичко случило се през деня и да не мислиш за нищо.Обръщането на деня на нощ е лоша стратегия, така че ако седиш до 4-5 сутринта по фейсбуци гледай да го промениш.Като си легнеш се съсредоточаваш само и единствено в почивка и заспиване, защото мисленето и мечтите повишават коровата активност и честота на мозъчните вълни се покачва, сиреч мозъка преминава от едно състояние в друго или по-точно казано, не може да премине във фаза на спокойствие, защото вълните са с прекалено висока честота.Помисли, как би могла да заспиш, ако мозъкът ти е "настроен за решаване на задачи по математика".А и сииии намери бойфренд, ще бъде по-лесно да заспиш.
    благодаря, тази нощ ще пробвам

Цитирай Първоначално написано от Red_Hair

1. Не е казала в колко часа си ляга. Забрави да й кажеш да угаси лампата и да помоли да не пускат прахосмукачка.
    2. Ама то си пишело!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...r=asc&start=15
    Код:
    Значи хайде да не се плашиш от лаици в областта... Валидолът е безобиден, колкото ментовия бонбон, от него можеш да пиеш с кофи и нищо неприятно няма да ти се случи... Той удря точно във вегетативните нервни окончания и успокоява сърцето, снабдява го с кислород и въобще само хубави работи... Лекарствата, от които трябва да се пазим и не бива да се прекалява, защото водят до пристрастяване са т.нар. бензодиазепини като Диазепам, клоназепам (Ривотрил), бромазепам (Лексотан) и много други... 
    От Валидол дори не можеш да се натровиш ако глътнеш всички хапчета
    3. Не те бива в преценките. Не се жени.

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    ^ 1.Не ако беше прочел какво съм написал щеше да видиш, че съм написал "ако си лягаш", разбираш, че това "ако" е предположение.
    2.Никъде не съм писал или оспорвал относно действието и предназначението на валидола.Само казах, че може и без да взема такива медикаменти, защото повярвай, по-на ти съм от теб с тези неща.
    3.Ииии всъщност, бива ме в преценките, но такива като теб няма как да го разберат, и няма да се женя скоро, споко. take care V
    Last night I let the party get the best of me.
    Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
    Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
    N-gga and we roll deep, so deep
    It’s going down in this bitch: concrete
    We gon party all night: no sleep
    Tell the owner them is all my guys
    So tonight everything is on me

The drinks is on me
    The bitches, the hotel, the weed is all free
    Get high, I mean so high
    We don’t see the whole suite
    Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD

Защо да си по-на ти от мен с тези неща? Откъде знаеш с какво се занимавам? И защо предполагаш, 4 пълни денонощия без сън, според описанието... ти си по-на ти, знаеш...
    Ииии всъщност не, не те бива, ама такива като теб никога няма да го разберат. You take care for your hurt ego bro.

/Офф Ще се радвам, ако темата бъде изчистена от излишния НИ спам. Няяякъде след 5-тия пост.

Фен
    Град
    Пловдив
    Какво стана ? Наспа ли се ?

Мега фен Аватара на Mi6inka
    И аз имах подобен период и беше ужасно...защото се скапвах от работа, с съня ми беше максимум 2 часа и после КРАЙ, не можех и не можех..чувствах се ужасно после през деня..пак беше заради стрес, ама някак си мина от само себе си, просто.. някак си сама успях да си втълпя, че трябва да спя

наспах се мерси за съветите спах до 13

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Leticcia
    наспах се мерси за съветите спах до 13
    Ееее, браво

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Ох, дете... заек! От 14 годишна спя по 4 часа(понякога няма и толкова). Днес 5 години по-късно имам проблеми с цикли и хормони от притесненията преди и т.н.

Отиди на лекар или разпускай със спорт. Стреса е в завишени количества в днешни дни у у-щето.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Сетих се за още нещо, ако компютърът ви е безшумен. Aura:

http://www.asfreeware.ru/

В дясно под Фриуеър. Има и други полезни неща.

След малко ще дам линк от БГ, сървърът им е бавен:

http://tcd.zapto.org/all/Aura.zip

Имаше малък проблем с ъпдейтите, но накрая всичко сработи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си