- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Страх ме е ..
Здравейте.. проблема при мене е следния.. снощи взех 6-7 линий и още не мога да се оправя.. първата беше към 7-8 в продължение на 1 час взех втората , след още около 2 часа взех 3тата и сутринта към 5 - 6 сутринта взех другите 5-6 стана ми лошо , после се оправих , после пак ми стана зле , после легнах с надеждата да се оправя спах около 2-3 часа , но положението става все по лошо.. не мога да се оправя.. имам чувството , че ще умра.. моля ви кажете ми колко време трае това нещо , кога ще ме пусне и защо до сега не ме е пуснало , страх ме е ;(
ОМГ !!!![]()
![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
![]()
![]()
като прекаляваш така ще е...и кви са тез линии след като си успяла да заспиш?
Само лежане и мъка му е работата и ще се орпавиш, ако много те е страх иди на доктор и кажи, че си се натровил/а с алкохол да ти сложат 1 ампула деган и глюкоза и ше ти мине... аз съм зимал 14/15 най-много и от самосебе си ми мина за 1-2 дни, но вече съм ги оставил тези работи.Най-добре и ти го остави.Точно от амфетите няма никакъв смисъл, само пари на вятъра и си мислиш, че си много важен/на, като ги употребяваш, но не е така.
и ще те държи повечеПървоначално написано от badsector
НАУЧИ СЕ ДА ВЗИМАШ ВЗИМАШ КАЧЕСТВЕНА ДРОГА И ПОРАСНИ, А И ОЩЕ НЕЩО КАК ГИ ВЗИМАШ ТЕЗИ НЕЩА А ПОСЛЕ НЕЗНАЕШ ПОСЛЕДИЦИТЕ КАКВИ ЩЕ СА, НАИ-ДОБРЕ ЛЯГАЙ ДА ГЛЕДАШ СЪНЧО И ЗАСПИВАЙ БЕЗ ЛИНИИ
Безценен съвет. Не спирай наркотиците, просто си купувай качествени. Всъщност не е много смешно, почти на 20 години сте, децата си на какво мислите да научите, или планирате свръхдозата преди раждането?Първоначално написано от mariana90
Задръж си безценния съвет, малоумно животно!Надявам се мечтата ти не е да научиш децата си да се друсат с качествени наркотици!Не от качеството, а от количеството идва целия проблем, приятелю!А и още нещо.Интересното на живота е, че за разлика от животните, хората могат да правят избор.Не бъди животно, а човек, не следвай инстинктите си, а мисли и прави правилния избор!Първоначално написано от ZloboMiR
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
Аве вие няма ли да спрете да се друсате!Това е сигурно 10тата тема която е свързана с дрога и малоумни хора!СПРИ ДА СЕ ДРУСАШ ИДИОТ ПРОКЛЕТ!Та това е моят съвет!
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Няма ли кой да заключи тая безсмислена (трол) тема?![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Бъди спортсмен АХАХХАА
Това беше най-тъпата тема ,която съм чела .. Забога иди на психолог за да споделиш проблемите си ( определено имаш такива) и спри да се друсаш определено клиниката в Суходол (в СОфия) ще ти помогне . Хора , не всичко е дрога , секс и пари !
Или всичко или нищо .