.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Страх ме е ..

Здравейте.. проблема при мене е следния.. снощи взех 6-7 линий и още не мога да се оправя.. първата беше към 7-8 в продължение на 1 час взех втората , след още около 2 часа взех 3тата и сутринта към 5 - 6 сутринта взех другите 5-6 стана ми лошо , после се оправих , после пак ми стана зле , после легнах с надеждата да се оправя спах около 2-3 часа , но положението става все по лошо.. не мога да се оправя.. имам чувството , че ще умра.. моля ви кажете ми колко време трае това нещо , кога ще ме пусне и защо до сега не ме е пуснало , страх ме е ;(

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    ОМГ !!!
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Мега фен Аватара на Mi6inka

като прекаляваш така ще е...и кви са тез линии след като си успяла да заспиш?

Само лежане и мъка му е работата и ще се орпавиш, ако много те е страх иди на доктор и кажи, че си се натровил/а с алкохол да ти сложат 1 ампула деган и глюкоза и ше ти мине... аз съм зимал 14/15 най-много и от самосебе си ми мина за 1-2 дни, но вече съм ги оставил тези работи.Най-добре и ти го остави.Точно от амфетите няма никакъв смисъл, само пари на вятъра и си мислиш, че си много важен/на, като ги употребяваш, но не е така.

Супер фен Аватара на badsector
    Пий МНОГО вода.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Пий МНОГО вода.
    и ще те държи повече

Супер фен Аватара на cookie_master
    МОМИЧЕ!

НАУЧИ СЕ ДА ВЗИМАШ ВЗИМАШ КАЧЕСТВЕНА ДРОГА И ПОРАСНИ, А И ОЩЕ НЕЩО КАК ГИ ВЗИМАШ ТЕЗИ НЕЩА А ПОСЛЕ НЕЗНАЕШ ПОСЛЕДИЦИТЕ КАКВИ ЩЕ СА, НАИ-ДОБРЕ ЛЯГАЙ ДА ГЛЕДАШ СЪНЧО И ЗАСПИВАЙ БЕЗ ЛИНИИ

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Цитирай Първоначално написано от mariana90
    НАУЧИ СЕ ДА ВЗИМАШ ВЗИМАШ КАЧЕСТВЕНА ДРОГА И ПОРАСНИ, А И ОЩЕ НЕЩО КАК ГИ ВЗИМАШ ТЕЗИ НЕЩА А ПОСЛЕ НЕЗНАЕШ ПОСЛЕДИЦИТЕ КАКВИ ЩЕ СА, НАИ-ДОБРЕ ЛЯГАЙ ДА ГЛЕДАШ СЪНЧО И ЗАСПИВАЙ БЕЗ ЛИНИИ
    Безценен съвет. Не спирай наркотиците, просто си купувай качествени. Всъщност не е много смешно, почти на 20 години сте, децата си на какво мислите да научите, или планирате свръхдозата преди раждането?

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    Цитирай Първоначално написано от ZloboMiR
    Цитирай Първоначално написано от mariana90
    Безценен съвет. Не спирай наркотиците, просто си купувай качествени. Всъщност не е много смешно, почти на 20 години сте, децата си на какво мислите да научите, или планирате свръхдозата преди раждането?
    Задръж си безценния съвет, малоумно животно!Надявам се мечтата ти не е да научиш децата си да се друсат с качествени наркотици!Не от качеството, а от количеството идва целия проблем, приятелю!А и още нещо.Интересното на живота е, че за разлика от животните, хората могат да правят избор.Не бъди животно, а човек, не следвай инстинктите си, а мисли и прави правилния избор!
    Last night I let the party get the best of me.
    Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
    Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
    N-gga and we roll deep, so deep
    It’s going down in this bitch: concrete
    We gon party all night: no sleep
    Tell the owner them is all my guys
    So tonight everything is on me

The drinks is on me
    The bitches, the hotel, the weed is all free
    Get high, I mean so high
    We don’t see the whole suite
    Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Аве вие няма ли да спрете да се друсате!Това е сигурно 10тата тема която е свързана с дрога и малоумни хора!СПРИ ДА СЕ ДРУСАШ ИДИОТ ПРОКЛЕТ!Та това е моят съвет!

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Голям фен Аватара на naksdy
    Няма ли кой да заключи тая безсмислена (трол) тема?
    Женско съм! Пикая клекнала...

Бъди спортсмен АХАХХАА

Голям фен
    Това беше най-тъпата тема ,която съм чела .. Забога иди на психолог за да споделиш проблемите си ( определено имаш такива) и спри да се друсаш определено клиниката в Суходол (в СОфия) ще ти помогне . Хора , не всичко е дрога , секс и пари !
    Или всичко или нищо .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си