- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето ми се държи детски ...
Здравейте ... имам си гадже което този месец ще навърши 19г. заедно сме вече 7 месеца почти, но от 2 седмици насам той започна да се държи малко странно. Взе да се държи някак си детски? Започна всеки ден да ме ядосва, да ми прави скандали от най-малкото. Пример: Защо съм му звъннала след 20мин. а не когато той ми е звънял .. опитвам се да му обясня защо не съм му звъннала на момента а той отг. " Да, бе оправдания, просто не си искала да говориш с мен " ..Прави ми скандали защо съм прегърнала момиче на един фест. Няколко пъти му казах, че се държи доста детски като ми прави такива скандали и той винаги казваше, че от сега на татък ще се промени и ще е по добър с мен. Преди 4ч стана още една сценка. Бях на фест с приятели когато се прибрах трябваше да изпратя едни снимки на 4 души, да ги обработя, да изчистя в нас и да помогна на майка ми да сготвим вечеря. И му казах " Ще ти се обадя по-късно понеже имам да свържа някой неща " При което той отговори няма проблем до по-късно. Оставих си Skype и Facebooka пуснати и сядам аз след час и половина и виждам, че той ми е писал съобщение в скайпа " Айде кфо стана нали щеше да ми звъниш ? " При което аз му написах, че не съм могла .. ай нали съм му обяснила, че няма да мога
той ми написа "Хубаво лягам си лека нощ " и излезна извън линя .. след точно 20 мин влезна на линя и аз му написах " Нали си лягаше ? ", но така и не получих отговор
след около 1ч излезна извън линя .. Жалкото е, че е на почти 19г а се държи сякаш е на 15г
Моля ви, знам, че историйката не е много интересна и не е много смислена, но това е моя проблем и няколко примера за държанието му ... кажете ми как мога да постъпя и дали е възможно някак си да го променя към положително .. Не искам да го загубя заради внезапната промяна в него ! Ще съм Ви много благодарна ако ми помогнете и дадете някакъв съвет.
![]()
Как се дресира куче:
А) Кучето прави това, което искаме - поощряваме го. Например с храна.
Б) Кучето прави пакости - наказваме го. Без храна.
Замести думата храна със секс. Ако не се получава, замести я с връзка.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Точно това е, че аз съм го наказвала и той вече 2 пъти ми казва, че ме обича и че ще направи всичко възможно за да не се повтаряПървоначално написано от Chacho
Но ето, че е това са само думи .. не и действия ..
![]()
Захладней и се отдръпни малко. Като те подгони се дръж добре с него само тогава, когато го заслужава. Бързо ще почне да се усеща, какво не прави като хората. Може да си му кажеш, че ще се разделите, ако не започне да се държи нормално. Аз сигурно щях само веднъж да предупредя.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
То по-добре да си купиш куче и вибратор.
Аз пък не си представям как ще се промени. Хората, които се държат обсебващо дори сами не се усещат кога го правят и кога прекрачват границата. Той явно очаква да мислиш за него 24/7 без спирачка и всяка свободна секунда да си или с него, или на телефона, или в скайп. Така не може. Сега ти е тъжно и мислиш как да го промениш, след няколко месеца (а може и по-скоро, при би било доста по-скоро) ще го намразиш. Всеки си има нужда от лично пространство, от време за себе си, да си свърши работа и въобще.
Според мен, колкото и да го наказваш, няма да постигнеш промяна. По-вероятно да се самонавие още повече, че ти не искаш да си с него, не го обичаш и бла бла бла.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
в такива случай препоръчвам ножичка.
REGGAE BOOM <3
+1 за вибратора, ако си алергична или не понасяш кучета се научи да плетеш =)
Ям и Пия, Еба и Бия, Душата в Рая, Хуя до Края!
И според мен ще ти е много трудно, дори невъзможно да го промениш. Той ако наистина осъзнаваше какво прави и ако наистина искаше да се промени, да е предприел някакви действия вече.
Ще си го търпиш такъв, какъвто е. Ако не можеш да го търпиш го остави.
Кой знае, може пък чак след като види последствията от държанието си, чак тогава да се осъзнае.
И спря да се върти за миг земята..
Хората не се променят! Недей да имаш надежди за промяна..
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Да, и след два часа ако почне да ти обеснява как се е променил, бягай надалеч...
Първоначално написано от antifashionshit
И при мен е нещо подобно :
-Защо не ми се обади да ми кажеш лека нощ ?
-Защо не дойде да пием кафе сутринта,а чак на обяд ?
-Защо се забави,а бях на урок ?
За това ли вече ще почнем да се нервим,за битовизми ? Това ли искаш да е връзката ни,незначителни неща,дето цял ден ще се гледаме на криво ?
Ако е това стой нервен,но после не се оплаквай,че ти липсва нежност...