.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Повече от фен

Изгорена коса .

Здравейте момичета Исках да ви питам , дали косата ми много ще прегори , ако и сложа кристали преди това (става въпрос за изправяне) , като я изправям с преса с керамични приставки и след това и слагам вакса , за да може да излгежда още по - права.. Исках да ви питам дали при тези действия все още много ще се гори ? Защото спорехме с едни мой фр. И все пак ползвам пресата най-много 4-5 пъти в месеца .. Като отделно правя маски на косата с разни продукти .. Мерси предварително

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Е,колко да изгори.За 4-5 пъти в месецаа..Ама ако можеш си слагай и спрей за предпазване от топлинна обработка.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

И на мен ми стана интересна тая тема и ще я следя.
    brutaLxxbunny, може ли да препоръчаш някой хубав такъв спрей?

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Е к'во му е интересното на темата?
    4-5 пъти в месеца не са нищо. Но все пак си слагай термозащитни продукти. За тях може да се консултираш с фризьорката или в козметичен магазин със продавачката, все пак тя знае какво най-много се купува.

Повече от фен
    Благодаря за съдействието , но кога трябва да го слагам , защото слагам както избройх горе: кристали , вакса .. този спрей кога ??

Banned Мега фен
    кристалите НЕ предпазват от преса бе хора .. ако на шишето пише тогава е така, но повечето кристали НЕ предпазват от пресата .. вместо кристали си купи термозащитен спрей.. и го слагай преди преса 4-5 минути.. и изправяш и след това вакса... термозащитни спрейчета.. на Лореал розово (не знам дали още се произвежда) -от козметичен магазин за около 10 лв... на Тафт - от козметични магазини около 7-8лв. мисля, че беше.. Алфапарф - от фризьорски салон се поръчва около 10-11 лв. е .. и от 4-5 пъти в месеца не се изгаря толкова косата щом правиш маски..

много съм доволна от спрея за топлинна защита на Syoss, слага се преди всяко изправяне, преди или след кристалите, няма особено значение

Голям фен Аватара на joannalof
    4-5 пъти в месеца означава по 1-2 в седмица,не е хич малко
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от kyon
    И на мен ми стана интересна тая тема и ще я следя.
    brutaLxxbunny, може ли да препоръчаш някой хубав такъв спрей?

За мен най-добрият е на Шфарцкопф,който обаче се взима от фризьорски салон.Абе,всички от фризьорски салон са добри.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си