.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Щастието зависи от самия ТЕБ !!!

Щастието зависи от самия ТЕБ !!!
    След толкова разочарования след толкова раздели,след толкова сълзи и толкова сривания до земята,сега съм толкова щастлива ,че сама аз не си вярвам.И не защото съм срещнала момчето което да ме направи щастлива а защото това което имам и за което съм много благодарна ме прави много щастлива всеки божи ден!!!Просто трябва всеки да повярва в самия себе си и да се радва на малките неща от деня,от живота въобще ! а не да чака да е щастлив благодарение на някой..е да аз съм щастлива понеже имам толкова прекрасни приятели който макар и малко,макар е съм ги наранявала имаха толкова подгизнали рамена от моите сълзи и моите бедствия но на това сложих край..просто спрях да търся спрях да вярвам в глупости и да се самозаблуждавам!Колкото до любовта тя ще си дойде все някой ден,както се казва за всеки влак си има пътници ии вярвам ,че и моя влак ще дойде !!!
    п.п Пиша тази тема защото всеки втори се оплаква тук и пише ревливи теми ,вярно е че има и такива моменти но трябва да сме силни !!!

Град
    in my house
    много позитивно
    I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
    — Eminem

Браво! Една хубава тема.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Точно така! И аз съм в подобно положение така да се каже.

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible

Re: Щастието зависи от самия ТЕБ !!!

Цитирай Първоначално написано от manichi
    всеки втори се оплаква тук и пише ревливи теми ,вярно е че има и такива моменти но трябва да сме силни !!!
    Ако ги нямаше хората, които търсят съвет/насока, форумът нямаше да съществува.
    Човекът е социално животно и няма как щастието му да зависи изцяло от него. Как ще се чувства се определя от начина, по който възприема нещата.[/b]

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Пък аз си направих една тетрадка /нека да я наречем като дневник/ и си изписвам всички мисли.. всичко каквото ми тежи.. Моите възгледи за любовта, за приятелството.. намирам си грешките и се опитвам да ги оправям в реалността.. Много ме успокоява и сякаш съм в друга реалност - насаме със самата себе си!! Опитайте и вие ако ви харесва идеята..
    Темата наистина е много позитивна!! Ще отида и аз да си напиша нещичко

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Аз също вече спрях да търся и разбрах,че не трябва да разчитам на никой-това е пълна глупост,не трябва да чакам някой да ми оправи настроението,не ми трябва някой за да бъда щастлива.. Има по-важни неща!!

Хубава тема..Браво..Усмихна ме!
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си