.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Супер фен Аватара на Irti

Дълга история... написана кратко.

- 4 годишна връзка...
    - 21г. и двамата...
    - От един град...
    - Нечовешко показване на обич.. всичко в действия... бетонна подкрепа във всичко от страна на момчето... всеки път... отдаденост...
    - Огромен подарък/жест/емоция - татуировка с нейното име на гърдите... вече заличена без проблем...
    - Бъдещи планове за живот заедно... брак... от двете страни...
    - предателство+лъжи... тръгва с мъж по голям с 11 години от нея...
    - от 4 месеца разделени...

1) Желание за напукване на женска глава... напълно заслужено...
    2) Постепенно отминаване на яростта... омраза... безразличие...
    3) Дълбоко разочарование

- Цел на темата: Шокиране от страна на този, който чете (ако му дреме на патката въобще) + изповедялна.

Фен Аватара на ilia_92
    Град
    Столиците
    Решението като неравенство с параметър ли да го напиша ?

Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.

...колко гледни точки има всяко от нещата,
    и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    С операция ли заличи татуировката?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

С друга татуировка върху нея.

Град
    Пловдив
    Егати.
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Рано или късно ще ти мине.
    Макар, че след 4-годишна връзка ще отнеме известно време.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Еми брат, една дума - ЖЕНА
    И аз минавам през подобна ситуация, и какво да ти кажа явно живота по презумция си е гаден, имам чувтството, че за всяко изпитано щастие рано или късно си плащаме, нали трябва да има баланс хах ...

Фен
    Град
    Рая
    Цитирай Първоначално написано от n33d2know
    Еми брат, една дума - ЖЕНА
    И аз минавам през подобна ситуация, и какво да ти кажа явно живота по презумция си е гаден, имам чувтството, че за всяко изпитано щастие рано или късно си плащаме, нали трябва да има баланс хах ...

+1 !

anonymous708973
    Guest
    Предлагам новите теми да се пускат така вместо като ГИГААААНТСКИ словоизлияния. Много по-приятно е за четене.

Човек... не знам какво да ти кажа. Вероятно има грешка и от твоя страна, възможно е и връзката да е била изчерпана, възможно е тя да е незряла и да е решила да пожертва връзката ви за едното привличане.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Съмнявам се, че ще успееш да шокираш някого с тая изповед.
    Просто за почти всички тук жените сме боклуци
    И съм сигурна, че ще се скъсат да ти обясняват колко е нормална постъпката й и каква глупачка е, понеже е жена, а пък жените не знаят кво искат.
    Съдба...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на LeprikonA
    явно така е трябвало да стане. сега не лепвай на всички женски етикет "мръсни гадни кучки". все ще се появи такава, която да заслужава жестовете ти и вниманието ти.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Не лепвам етикети на никой, защото хората могат да бъдат еднакво гадни... независимо от пола.

Град
    Варна
    Другият път не бързай да си татуираш името на жена

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Другият път не бързай да си татуираш името на жена
    +++

Най-вероятно връзката ви (поне за нея) се е изчерпала, или ако не си и давал достатъчно внимание и тем подобни глупости... Като и минат с този пеперудите в корема ще си спомни за тебе.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на Mi6inka
    никой не може да си заповядва какво да чувства..явно е имала нужда от друг...

Супер фен Аватара на badsector
    Малка неориентирана пикла. Дреме ти. Има и по-фрапантни случаи. Една позната заряза гаджето си след 8-годишна връзка. Беше на 25 тогава. Един колега пък скъса миналата година с неговата овца, пак след около 9 години връзка.

Цитирай Първоначално написано от badsector
    Малка неориентирана пикла. Дреме ти. Има и по-фрапантни случаи. Една позната заряза гаджето си след 8-годишна връзка. Беше на 25 тогава. Един колега пък скъса миналата година с неговата овца, пак след около 9 години връзка.
    Ама разбира се, хора женени с деца, от не знам си колко години женени се разделят... просто, понякога така се получава, и аз не виждам кое и е невероятното на тази история?

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    Ама разбира се, хора женени с деца, от не знам си колко години женени се разделят... просто, понякога така се получава, и аз не виждам кое и е невероятното на тази история?
    Мастурбирай с чехъл и ще разбереш. Па дано ти дойде и акъла да преценяваш кога да коментираш така, и кога да го спестяваш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Мастурбирай с чехъл и ще разбереш. Па дано ти дойде и акъла да преценяваш кога да коментираш така, и кога да го спестяваш.
    Всъщност е права. Понякога има много други причини да стоиш с някой и любовта е най-нищожната. И в един момент ти стига. Или просто срещаш друг.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA
    явно така е трябвало да стане. сега не лепвай на всички женски етикет "мръсни гадни кучки". все ще се появи такава, която да заслужава жестовете ти и вниманието ти.
    +1..дълга връзка се забравя трудно, но все пак се забравя.. една любов се заменя единствено с по-голяма,друг е въпроса дали от сега нататъка ще я срещнеш.. ако седиш и се садваш няма да стане.. времето лекува всичко..ще ти е трудно ама някой ден ще разбереш, че това е трябвало да стане,за да ти се случи нещо по-хубаво

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Всъщност е права. Понякога има много други причини да стоиш с някой и любовта е най-нищожната. И в един момент ти стига. Или просто срещаш друг.
    Коментара ми беше за невероятното в историята. То и на автора му е ясно, но след 4 години връзка никой не планува такъв край, и в такъв случай вече е нормално просто да си излееш гнева. С тия приказки само налива масло в огъня. Можеше да си завърши коментара до "понякога така се получава".
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Е ти не си този, който ще ме "учи" как да се изразявам. На него пък такива думи може да му действат стимулиращо, от къде знаеш

Ако ще пишеш по темата - пиши, форума няма нужда от някой, който да държи сметка на хорицата как се изразяват

Кой ще храня си избирам аз. Спестил съм си коментара точно поради причините, които ти написах по-горе. И хората имат нужда от мен тук, аз съм господ все пак.

"храниш" ?

окей, щом си казал

Хубава вечер

Град
    Пловдив
    Рано или късно всичко ще мине.
    Макар че се иска време и търпение....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове