- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е според вас?
Здравейте, момичета и момчета! Отдавна не съм влизал тук, но сега реших да вляза и да ви попитам един въпрос, който е доста странен.
Нормално ли е според вас, момиче, което има 2-годишна връзка с момче, да излиза и да играе игрички от рода на „Шишета“ и „Рози“ със събличане и целувки с език и когато я прегърнеш, тя да не се отблъсква въобще и да се целува по 10-15 секунди с език?
Аз лично бих ошамарил тоя, който целува гаджето ми.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Или по- добре да ошамариш гаджето сиПървоначално написано от Chacho
![]()
Тва в леглото. После ше готви и да чезва.Първоначално написано от CupcakeKitty
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ъм... тя трябва да е доста умствено изостанала, за да играе такива бебешки игрички, камо ли пък, ако има гадже. Явно е много разгонена и шавлива. Ако и бях гадже, нямаше да я погледна пак.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
разгонена курва/кучка
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не , не е нормално . Това значи , че момичето няма чувства към приятеля си и ходи с него просто ей така![]()
![]()
Всъщност, сега като се замислих, може да е нормално. Ако и двете са момичета![]()
Първоначално написано от SisiStrange
![]()
Аз точно тези игрички съм виждала да се играят много повече от големите, отколкото от децата.
2 годишна връзка и няма нищо против да се целува с други и да я прегръщат? Не, не е нормално.
И спря да се върти за миг земята..
Сериозно?Първоначално написано от xoxi
![]()
Аз последно видях такова нещо на едно зелено училище в прогимназията.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Е шише е забавна. И гол покер. И риск или истина.
Гол покер - да, определено.
А риск или истина е яко според хората, които я играят.
Хмммммм, бтв дадохте ми идея какво ще правя във вторник.Само трябва малко да изменя правилата.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Знаеш ли как се играе Psycho? Тя е много яка, ако те интересува ми пиши ЛС да ти обясня правилата. Не е сексуална, но е забавна и често я играем, ако имаме подходящ човек.
Ми не, не е нормално ако говорим за пораснал и зрял човек, ама за лигли с акъл на 12-годишни - нищо учудващо.
Chacho, стана ми интересно и на мен...![]()
И на мен.Първоначално написано от Goddess
И спря да се върти за миг земята..
Имам странно усещанеПървоначално написано от SisiStrange
За стрип покер съм навит!
По темата:Не е нормално.
Когато едно момиче,дори едно момче има сериозна и стабилна връзка,не прави такива работи.Това е признак,че връзката се е превърнала в еднообразна и че любовта вече е изчезнала.
Първоначално написано от CupcakeKitty
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Не ,не е нормално !
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Начи, когато имаш връзка от 2 години, се предполага да си достатъчно голям, за да не играеш такива игри. Най-малкото защото те се използваха, когато бяхме лапета, за да покажеш на някой, че го харесваш. След една определена възраст се предполага да имаш топките (за някои буквално, за други... не чак толкова :Д :Д) да го кажеш на някого в очите.
Мерси на всички! Исках вашето мнение просто, иначе и на мен ми е ясно…![]()
и аз се присъединявам към клубаПървоначално написано от xoxi
по темата....пораснете бе![]()
Не става въпрос за мен в тази тема, аз не съм никой от лицата, просто ми е любопитно и затова реших да ви попитам.![]()
Тази е голяма шаврантия![]()
you're the nicest thing I've ever seen <3 mousy ;**