- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да продължа
Вече от седмица се познавам с едно момиче с което всичко върви екстра от три дни вече все я прегръщам и тя само ме целува по бузата за довиждане а преди няколко дни се опитах да я целуна с език и беше последвало захапване от нейна страна всичко за сега е перфектно но ми се ще да има и нещо повече ако ме разбирате не говорим за секс а просто по задълбучени взаимоотношения и тези дни съм направо залудял днес излезнахме и като я прегръщах в парка и казах че немога да издържам и секунда повече без нея това се прие добре но нищо повече та ако можете дайте идеи как да продължа знам че трябва и време но знам ли или как да подходя с думи и аз не знам много искам нещата да се получат така че помагайте
Целунал си я, а тя те е захапала?
Нарочно?
Може да не се е целувала до сега и да се е панирала.Първоначално написано от PinkPan7her
това го оставяме на страна че наистина беше много рано но тези вечери я изпращам и правя и комплименти говоримеси наистина че е по добре аз да подходя първи но не искам да се отдръпне понеже не е от момичетата които .... както и да е но все пак гушкам я едно друго трето но както казах по горе ми е чудно дали да и казвам нещо повече че като почна да увъртам в рамките на допстимото че немога без нея тя се притеснява или поне така си мисля
P>S> възможно но последва момент на все едно ти луд ли си но после потръгна както трябва
Какъв е по - точно проблема , че не схванах ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Еми, тъп ти е въпроса. То с времето ще се опознаете..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Пилето - хванато, оскубано, изпечено. Трапезата - готова. Защо не ядеш?!?Вижда се, че момичето не се дърпа, даже ти отвръща. Направи тази решаваща стъпка и чакай отговор. И... Направи го бавно и плавно.
![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Точно.
Ама щом ти отвръща и щом върви така..то вие реално вече имате взаимоотношения. Ти какво искаш да отидеш и да кажеш "искаш ли да станем гаджета?" о.О и тя да каже "да"..? Всичко това се е случило с действия. Според мен думите са излишни в такива ситуации. Не знам де, това си е мое мнение. Успех за напред![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Изпитвам голямо желание да те запозная с едни приятели.
Казват се точка, запетая, удивителен и въпросителен знак.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Може на момичето да му е било за пръв път да се целува , да се е притеснила и т.н. , опитай пак. От ясно по - ясно е , че и тя изпитва същото.Първоначално написано от GreatMu
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
маннни маннни ..квото викаше един приятелПървоначално написано от fenkaaa
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()