- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е?
По-време на половият акт имаше огромно количество кръв, но никаква болка и два дена след това имаше кръв, но не много. Една седмица ок нищо нямаше. И днес, след вкарване на пръсти, по продължително към 10 мин .. имаше дооооста кръв.. Нормално ли е това ?
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Ако не ти е било първи път в никакъв случай не е нормално. Най-вероятно имаш някакво разкъсване и трябва незабавно да потърсиш лекарска помощ!
Кръвта днес беше малко в сравнение с първият ми път. Но ввсе пак според мен е нормално.. Чела съм че първите няколко пъти има кръв, но после спира.. Но все пак да попитам и вас.
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
За пръв път да си вкарвва пръстите ли ? Не. Правил го е и преди да правим секс. Но днес беше първият път след като правихме секс миналата седмица.
Доста .. хм средно голямо петно кръв .. Все едно кръв в цяла превръзка нещо такова..
Да, за пръв път ми беше преди седмица.
Еми нормално е. Не се шашкай, нещата ще се нормализират с времето.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!