- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата
Искам да попитам ако видите някое момче с косми по краката (не като уранготан ) Мислите ли че е гадно ?![]()
![]()
![]()
![]()
Не. По - скоро е мъжествено. Като попораснеш ще разбереш.
Не ставай педал.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Мисля, че е нормално. По-гадно ми става като видя момче с лъснати крака без нито един косъм.
Първоначално написано от GreenFairy
I'm beautiful in my way....
аз пък мисля обратното (всеки с мнението си)неприятно ще ми е ако има косми ... гнусно е
![]()
И аз мисля така.Първоначално написано от daq96
Все едно гледам момиче с набола брада и мускули.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не.Първоначално написано от 2N3055
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Не е гнусно, а нормално.
Мен ми става гадно от обезкосмени мъжки крака, както и бе споменато по-горе. Доста женствено стои...
100 пъти по-добре е, отколкото да видя някой, с крака, по-гладки и от моите![]()
ненормално е просто
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
За мен е горе-долу все тая,но примерно голяма част от спортистите си ги махат и наистина мускулестите крака изглеждат много добре,когато са гладки.Но има примерно момченца с пилешки крачка като на момиче и при тях изглежда педалско,щото наистина не можеш да направиш разликата.
Някои мислят, че е гадно други не. Зависи ква ти е таргет групата.
Welcome to the Jungle...
Не.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Определено е по-мъжествено.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
да не забравиш и веждите да са по-тънки от на приятелката ти
Какви са тия коментари,бе? момчето иска компетентно мнение пък вие тука се правите на много готини и печени,идиоти.Първоначално написано от Mi6inka
ПТ- влизаш в банята,бръснеш си краката,оная работа,подмишниците и мустака/брата (по тази последователност),когато си готов отиваш в най-близкия фризьорски салон и показваш на фризьора/фризьорката ТАЗИ снимка.После отиваш в козметичен салон и им казваш да ти направят ТАКИВА вежди.После се прибираш във вас,взимаш си един душ и пак си бръснеш краката/оная работа/подмишниците/мустака/брадата просто за всеки случай,и си готов.
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Ако мъжът е по-гладък от мен, то това леко ме комплексира.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Е ако не са много като на орангутан няма да ми е неприятно![]()
you're the nicest thing I've ever seen <3 mousy ;**
Първоначално написано от edDinstVenNa
моето момче ги маха. Има мускулести крака и не седи като педерас
![]()
Цветослав Радков
![]()
Първоначално написано от kyon
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
Нее, аз го намирам за мъжествено даже![]()
Last.fm
~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
~ Si vis pacem, para bellum
dontcare ^^
Искам да кажа че всички ми викат да се обръсна .... Проблема е че Като гледам по големите не се бръснат ..... Говоря само за краката .. Другаде на всякъде се бръсна ....
Мне.Малко ми е гейско да си ги махат на краката..
Believe in yourself.
Питаш хора във форум дали да си обезкосмиш краката?
Немога да ти кажа дали да ги обезкосмяваш.
Немога също така дали да не ги обезкосмяваш.
Не смятам също така и да ти казвам дали аз го правя или не.
Няма също и да ти казвам дали е гейско - достатъчно голям си за да прецениш сам.
Ако не си се досетил досега - на тъпи въпроси не отговарям :P
Пиках на химна!!!
Знам че е тъп въпроса ... , но се двоумя за тая работа ... не знам точно кое е на мода сега![]()