- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата
Ама ти по модата ли се водиш е, моето момче??Първоначално написано от 2N3055
![]()
![]()
Я не си барай краката, да ми се правиш на няк'ъв п*дал... само малките лигли си падат по "ГЛАДИЧКИ КРАЧЕНЦАААА.. МММММ "![]()
![]()
Проблема е че в моя град май си падат по гейове а аз НЕ съм такъв .. Или Няма сериозни .... До сега съм нямал такъв проблем ама не знам ...
Проблемът е, че не можеш да отстояваш себе си и прекалено много се влияеш от мнението на хора, на които грам не им пука за теб (още по-малко за космите ти). Дано като пораснеш нещата се попроменят.Първоначално написано от 2N3055
Welcome to the Jungle...
+++Първоначално написано от daq96
Брях,брях
Първоначално написано от SisiStrange
Обичам те !!![]()
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Въпрос на вкус. За мен космите не са признак на мъжественост, не ме кефи изобщо, предпочитам да има гладки крака.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Абе то да ти кажа да изглеждаш като женчо, педал, също не е много мъжествено.Първоначално написано от marilyn
А относно това по-добре не ги бръсни едно, че изглежда гейско ами и ако ги кастриш с ножчето след 3-4 г трябва почнеш сутрин и обед да го правиш![]()
БХ ми е
^^ За мен гладките крака не са педалски...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
За мен е нормално момчетата да си имат косми на краката и не ми е гнусно изобщо. Виж сега, за другите места съм на съвсем друго мнение
Познавам един съсед, който има доста буйна растителност на краката и жена му много се дразни, че той не иска да ги маха...затова като заспи, тя взима една ножичка и му ги скъсява![]()
![]()
Въобще не ме интересува дали има косми или е гладък като мен (говоря само за косми на краката и на ръцете, на другите места мразя).
In a mad world , only the mad are sane...
+1Първоначално написано от kyon
Не, не мисля че е гадно, а напротив напълно нормално е.
Бате, ти да не учиш в некво техническо даскало? Щото тоя ник ми прилича на нещо![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
да в такова даскало уча а съседното е пълно с момичета и една ми каза за това питам
Първоначално написано от kyon
То това преди 2 години стана мода, мъж с бръснати крака
и ся изведнъж стана гнусно ако има косми ..
Моя съвет: не си бръсни краката. :П и това не е гадно, а НАПЪЛНО нормално
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
Напълно нормално е да ИМА косми. Не знам ама аз като видя мъж с обръснати крака и ме избива на смях.По нищо не се отличават от краката на някоя мацка, освен, може би, по размера, но и това понякога не е разлика :Д. Смешно е просто. Ако приятеля ми си обръсне краката ще му ги отрежа!
Събра ли сме се на едан пейка 10 момчета ,гледам всички с бъснати крака само аз не съмТе цяло лято ми мелят сол на главата да съм си обръснел краката ... ама аз НЕ
![]()
С Любов към Автомобилния Спорт !!!
toretto03 написа:
Че аз само заради Cucko0 съм се регистрирал в този форум
Бръснати или не. Въпрос на вкус e.
На някои момчета им отива-например спортистите, ако имат мускулести крака е хубаво да са бръснати и мускулите да изпъкват. Ако са като на момиченце (краката) е по-добре да са си natural.
Пак казвам-въпрос на вкус.![]()
Аз лично имам доста горичка на краката, също както теб ми набиват в главата да си ги махна,но защо да ги махам.Да си отварям още работа ли?Не мисля че е правилно и новата мода не мисля да я спазвам.Ако е заради момичетата,ако тя наистина те харесва,мисля че няма да е проблем, понеже едва ли ще харесва гладките крачетаНЕ ГИ БРЪСНИ !
Космите по мъжките крака са признак за мъжественост,поне за мен . И освен това са секси !![]()