- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата
За признак на мъжественост не знам, ама определено е яко да ги рошишПървоначално написано от amalita
Пък и защо момчетата да си отварят работа... Днес един съученик се жалваше, че трябвало да ходи на коламаска за краката и вика "Ти знаеш ли колко боли бе?". Викам "Всъщност, да"
![]()
И сега какво излиза: момчетата разбират от кола маска по-добре от момичетата.....Първоначално написано от PinkPan7her
УжасТ
![]()
По принцип харесвам без косми, все пак всеки с вкуса си, но бившия ми си го харесвах с космите(но не беше много космат, а нормално)
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Като видя момче без косми по ръцете и краката, гледам да не му обръщам гръбМоля без да се обиждате, но за мен е неестествено мъж (не спортист) да си маха космите от краката и ръцете. Под мишници - ок, по корем, гърди - ок, по чучура - задължително, но ръцете и краката...
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Ми те 97 още космите по ръцете им са рус мъх, пък какво си говорим за краката..Първоначално написано от iv4ety97
или лицето..
Първоначално написано от edDinstVenNa
Не ги бръсни, по-добре е със. Всички момичета ск оито съм говорил на темата г отвърдят. Иначе помня едно време момичетата от класа ни като бяхме 8ми клас как ни викаха да се обръснем ръцете, бляк, тва само малките пикли го харесват
А за момче със слаби крака е СУПЕР ГЕЙСКО да ги бръсне, ако са оформени и мусколести изглеждат добре и не е толкова гейско
Аз миналото лято 2 пъти ги бръснах най-вече защото тренирах граплинг, отнема 50 минути и изхабяване на чисто нов Жилет![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Тъпо е момчето да е с по-гладко обръснати крака от момичето![]()
Аз дори предпочитам да не са бръснати или епилирани краката на приятеля ми ... иначе боде и е неприятно , момчета!![]()
aми ако има косми е нормално
ако няма е гейско
lalala