.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от amalita
    Космите по мъжките крака са признак за мъжественост,поне за мен . И освен това са секси !
    За признак на мъжественост не знам, ама определено е яко да ги рошиш Пък и защо момчетата да си отварят работа... Днес един съученик се жалваше, че трябвало да ходи на коламаска за краката и вика "Ти знаеш ли колко боли бе?". Викам "Всъщност, да"

Guest
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от amalita
    Космите по мъжките крака са признак за мъжественост,поне за мен . И освен това са секси !
    За признак на мъжественост не знам, ама определено е яко да ги рошиш Пък и защо момчетата да си отварят работа... Днес един съученик се жалваше, че трябвало да ходи на коламаска за краката и вика "Ти знаеш ли колко боли бе?". Викам "Всъщност, да"
    И сега какво излиза: момчетата разбират от кола маска по-добре от момичетата..... УжасТ

Не,даже напротив смятам,че е секси

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    По принцип харесвам без косми, все пак всеки с вкуса си, но бившия ми си го харесвах с космите(но не беше много космат, а нормално)
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Фен Аватара на theseveredgarden
    Град
    София

Вие съвсем сте изкрейзили.

Град
    Софийските потайности
    Като видя момче без косми по ръцете и краката, гледам да не му обръщам гръб Моля без да се обиждате, но за мен е неестествено мъж (не спортист) да си маха космите от краката и ръцете. Под мишници - ок, по корем, гърди - ок, по чучура - задължително, но ръцете и краката...
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Guest
    Цитирай Първоначално написано от iv4ety97
    Не,даже напротив смятам,че е секси
    Ми те 97 още космите по ръцете им са рус мъх, пък какво си говорим за краката.. или лицето..

Мега фен Аватара на fenkaaa
    На мен не ми пречи,но от една страна ще е малко неприятно приятелят ми да има по-гладки крака от моите,така да се каже

Повече от фен
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от edDinstVenNa
    аз пък мисля обратното (всеки с мнението си) неприятно ще ми е ако има косми ... гнусно е

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Не ги бръсни, по-добре е със. Всички момичета ск оито съм говорил на темата г отвърдят. Иначе помня едно време момичетата от класа ни като бяхме 8ми клас как ни викаха да се обръснем ръцете, бляк, тва само малките пикли го харесват

А за момче със слаби крака е СУПЕР ГЕЙСКО да ги бръсне, ако са оформени и мусколести изглеждат добре и не е толкова гейско
    Аз миналото лято 2 пъти ги бръснах най-вече защото тренирах граплинг, отнема 50 минути и изхабяване на чисто нов Жилет
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Тъпо е момчето да е с по-гладко обръснати крака от момичето
    Аз дори предпочитам да не са бръснати или епилирани краката на приятеля ми ... иначе боде и е неприятно , момчета!

Град
    Пловдив :)))))
    aми ако има косми е нормално
    ако няма е гейско
    lalala

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си