Не знам дали темата ми е за този раздел, ама в 'секс' е пълно с простотии и реших, че тук ще получа по-добри съвети.
Ситуацията е следната:
На рожден ден/събиране е пълно с готини момичета. Супер. Една от тях ми харесва и решавам, че трябва да действам... виждам я, седнала на сепарето, отивам при нея и.. и май, каквото ѝ да кажа, звучи много глупаво и не ми обръща (почти) никакво внимание.. явно точно там ми е проблемът, че нямам никакъв подход..
Много хора са ми казвали, че трябва да послушам вътрешния си глас.. еми добре, ама идиота му с идиот като си мълчи като пън, накрая пак epic fail :\
Пускам тази тема, защото искам да разбера какво правите в този момент, да обменим малко опит (така де, аз да се поуча от вас, аз май нямам какво да обменя ). Сигурно звучи доста тъпо и отчаяно, ама вече го избивам на комплекси, когато заговоря за това с приятелите си..
Ии.. знам, че съм задръстен, страхлив или там още каквото се сетите, ако ще пишете само това в коментара си, по-добре не се хабете..
Благодаря ви предварително
Просто си грозен. Ако беше хубав... момичетата сами щяха да идват при теб, да търсят вниманието ти, да искат да се запознавате... Ако си хубав... каквото и да кажеш е готино, ако си грозен... каквото и да кажеш е задръстено.