- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- силикон в гърдите
[quote="Shantia"]Напълно съгласна съмПървоначално написано от badsector
![]()
Me tooПървоначално написано от Ankh
Humans need fantasy to be human.
аз съм ЗА не виждам нищо лошо ако ще се чувстваш по-добре...въпрос на личен избор![]()
Не ми харесва,изглежда гадно.Трябва да е много добре направен все пак,ако момичето действително има нужда и се чувства непълноценна.
Аз да си сложа ще е малко абсурдно![]()
Брях,брях
И после изглеждаш като надута пуйк*а с извинениеАми като станеш по-възрастна и ти увиснат до коленете
![]()
I'll seek you out
Flay you alive.
One more word
and you wont survive.
And I'm not scared
of your stolen power.
I see right through
you any hour.![]()
МОМИЧЕ СЪМ![]()
За да бъдете харесвани и уважавани, преди всичко трябва сами да се харесвате и уважавате! Нима да се подложиш на сериозна операция за да си nat1p4e6 гърдите с1с силикон е признак на себеуважение? Силиконките за мен си остават ПРОСТИ ПАТКИ!!!
Понякога жената заради болест губи гърдите си,а това е част от женското в нея и интервенцията е съвсем уместна.
И никога не означава,че като си сложиш силикон,той трябва да е 900 куб. и да изглежда нереално върху теб.
Все едно мъжете да почнем да си тъпчем ония работи със силикон.![]()
БХ ми е
Именно. А този тип, дето тръгват да се тъпчат със силикон са от ония, дето все не са доволни от себе си. Днес ще са цици, утре ще сложи в устните, после дупето/краката и къде ли не. И като свърши всичките тия глупости, ще се погледне в огледалото и изведнъж ще я тресне мисълта как прилича на чучело и пак няма да е доволна от себе си.Първоначално написано от orexovka
Мани и такива комплексари има. Инжектират и парафин. Слаг си силикон като плочки на корема... Абе тъпанари всек'ви ги има на тоя свят.Първоначално написано от dobri4ko2
Убихте ентусиазма на горката кифла!![]()
![]()
![]()
Все изпадате в крайности. Като ще е силикон, тя със сигурност е тъпа и комплексирана и се мрази, мислейки си, че два балона ще оправят живота й. Не, има жени, които по-скоро са наясно с недостатъците си и се радват на плюсовете и все пак си мислят, че това подобрение ще ги накара да се чувстват по-добре или просто ще им отива визуално. Като нямаш себеуважение и да си сложиш две цици ще дойде нещо друго, за което да се тревожиш. Тук не говорите за или против силикона, а за или против тъпите кифли. Това е все едно да хвърляш вината на колата, а не на некъдърния й шофьор.Първоначално написано от orexovka
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
ти вечно се изкарваш перфектна, а надали си такаваПървоначално написано от xxKiFlAxx
освен това тук никой не иска тъпо ти мнение, което изобщо не е на място!
Нямаш идея колко по-добре се чувствам, откакто налях малко в бюста, макар че определено има още мноого да се желае. Доста зле ми беше в 8. клас, когато не носех сутиен, а мадамите около мен не стига, че имаха супер хубави телца, а вървяха и в комплекс с чашка B/C.не мисля, че един голям бюст е решаващ фактор за женствеността и успеха на една жена.
Точно! Аз бих сложила 150-200 кубика. За сравнение - 250 са една възголяма ябълка.И никога не означава,че като си сложиш силикон,той трябва да е 900 куб. и да изглежда нереално върху теб.
Първоначално написано от GunSnSteelflowers
Самият факт, че едни цици, устни, коса или каквото и да било ИЗКУСТВЕНО, може да ви накара да се чувствате по-желани, привлекателни и така натат1к говори сам по себе си. Жените не се кипрят заради мъжете, а заради другите жени. Много по-голяма конкуренция би била една добре образована и нахакана мадама, която чете и може с две думи да постави всеки на мястото му, пред мацка ... с цици... и то поне да бяха истински. Не мислиш ли?
Интересно защо ПАК, ОТНОВО и за ПОРЕДЕН път изпадате в крайности.Много по-голяма конкуренция би била една добре образована и нахакана мадама, която чете и може с две думи да постави всеки на мястото му, пред мацка ... с цици... и то поне да бяха истински. Не мислиш ли?
Ами ако ти дойде нахакана мадама, която може да те направи за две стотинки... и тая мадама вади хубаво деколте? М? Или такъв вариант за тебе няма?
Аман от ограничени хора.
Първоначално написано от PinkPan7her
Аман я! И аз викам аман ама все тая :Д Просто ти давам за пример кое от двете е по привлекателно -умна с малки цици или силиконка. Ти искаш да разгледаме всички варианти - ОК. Кадърна, нахакана, много умна и от много акл1л си рекла - всички ме харесват, аз с1м страхотна мацка, ама що п1к да не насипя една камара пари за да си сложа силиконови импланти. Не чеее някои мъж с вкус ще го хареса, ама току виж съм забила футболистче или тираджия хД. И не не изпадам в крайности. Дори да не е безнадеждно осакатена от природата, то тази девойка най-малкото няма никак1в вкус и не е практична => не особено интелигентна![]()
Някога... Евентуално... Но надали.
Замисляла съм се доста пъти за уголемяване, 'щото си харесвам формата на гърдите определено, обаче откъм големина винаги има какво да се желае(бленувам за С). Въпросът е, че аз на тия 6-10 000 вече съм им намерила мястото, нищо, че още не са ми в ръцете, което е в пъти по-важно за бъдещето ми от наличието на едни цици, при това, изкуствени.
Познавам се достатъчно добре, за да знам, че дори и след време, след като съм инвестирала тая сума, отново се окаже, че имам някакви излишни пари пак от тоя порядък, ще ги похарча за далеч по-практични неща - курсове, специализация, екскурзия, вместо за пластична операция.
Понякога, когато погледна по-надарените си приятелки ми се приисква, но не не бих си сложила. Фигурата изглежда много по-слаба и фина с малък бюст, няма дрехи, в които да не мога да се намърдам (освен мнооого големи деколтета), знам, че ще си останат хубави и стегнати. Като по-малка много исках силикон, но сега изобщо не се замислям за такова нещо.
Защото растеш и се отърсваш от тези наложени ограничения, към които всички се стремят, защото има телевизия и тем подобни.Първоначално написано от Pigeon
Като по-малка исках операция на носа.Но сега въобще не се замислям за това.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Някой,разсъждавате ужасно ограничено.Излиза така,че все едно е невъзможно едно момиче да е хубаво и умно.Те някой и без да имат силикон са ааадски изкуствени.Ако е сложен с мярка и добре,какво пречи?Ако момичето ще се чувства по-добре,защо не?Аз,бих си сложила малко...не съм наясно с кубици и работи,но сега съм 80В и определено бих се харесвала повече с малко отгоре...примерно 90-95С
Било признак на липса на себеуважение,вкус,практичн ост...защо???
Ами,ринопластиката не е ли пак липса на самоуважение?Защо да не си ходим с малки гърди,криви носове и криви зъби,особено ако сме по-интелигентни?
По-добре да си направиш желаните корекции,вместо да се притесняваш от външния си вид.
За мене дали някой си е сложил силикон няма голяма връзка с интелигентността, ума, разсъдъка му, етс. Ако си преценил, че плюсовете са повече от минусите, както и че рискът си заслужава- давай!
Само че ми се струва най- малкото сууупер нездравословното да ти режат плътта и то на такива чувствителни места, че после и да живееш с някакви тумороподобни :х :Х ама всеки си решава...
always late but worth the wait!
Не бих си сложила,нямам никаква нужда,но съм За...
Шофирай разумно - стигни жив!
Не външният вид дава самочувствие на жената, на човечеството, като цяло. Ако това е така - то тогава много жалко. Както казах по - горе, когато една жена има проблеми, изстрадала е от бременността си и гърдите и са погубени, има недъг или е наложително - подкрепям тази интервенция, когато няма да може на белият лист да отбележи минуси, а само плюсове за себе си, но от лиготията с цел да не носи сутиен или да се обръщат след нея мъжете - твърдо НЕ.
Не знам дали има жена неподвластна на суетата, такава, която да не иска да бъде млада, красива и желана. Днес, като че ли всичко това е вече по - постижимо, което е много хубаво, но винаги има дами, които злоупотребяват с него.
И все пак не знам струва ли си да си натикаш 200 - 400 кубика полимерен материал и после цял живот да береш ядове, за които първоначално не си мислел, заслепен от желанието за сладостно излъчване.
Силиконовите гърди абсолютно винаги стоят по - студени от останалата част на тялото, някои жени губят чувствителност на зърната и др.
Трябва всичко да е в умерени количества - пропорционални на рамена, гръден кош, ханш, ръце и без да се "навират" насилствено в лицето на всички околни.
Момичета, твърде млади сте за да си слагате силикон, ако все пак някой ден решите да си сложите, не прекалявайте с него, и ако има начин заобиколете клиниката и продължете напред - тялото ви ще ви се отблагодари.
П.п. - по този повод искам да спомена за един случай, момче беше писало тема в един друг форум, че не харесва колко плоска е главата му отзад и иска да му оправят черепа и да му сложат импланти. Наистина много се учудих, че има такива хора, понеже това е супер деликатно място и никой не пипа там, освен за да се спаси живот. Но хора всякакви...![]()
mom4e sam
Това, че ти си чувала само за 400 кубика, далеч не значи, че можеш да си сложиш единствено и само 400. Варианти като 100-150 също са напълно удовлетворяващи и нищо не става претруфено.
Виждала съм се със сутиен с големи подплънки и тази големите на гърдите би ми отивала, тоест нищо няма да изглежда непропорционално.
Абсолютно. Само си бленувам в момента за гърди, ама като знам какво мога да направя с 4-6 бона, как ли пък няма да ги затворя в чифт цици.Познавам се достатъчно добре, за да знам, че дори и след време, след като съм инвестирала тая сума, отново се окаже, че имам някакви излишни пари пак от тоя порядък, ще ги похарча за далеч по-практични неща - курсове, специализация, екскурзия, вместо за пластична операция.![]()