.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Фен
    Ако цитираш мен ще опитам да поясня, че съм чувала за най - различни кубици, имайки предвид годините и опита ми, и че в случая с въпросните 400 исках да дам описателност на мнението си. Ако искаш прочети го пак, но пропусни цифрата, за да схванеш. А относно 100 - 150 кубика... няма значение колко слагаш, тук говорим за самата интервенция като цяло. Дали ще сложиш 100 или 200, пак ще ти срежат кожата и ще ти "разнищят" гърдата. Разликата между сутиена с големи подплънки и силиконовите гърди, е че сутиена стои естествено, а полимерният материал стои като топче. Неестествено. Идеалната гръд за мен не съдържа силикон. Ако обаче се говори за добра операция, то това не е на територията на България.
    mom4e sam

Охх девойкиии ;Д Разбира се, че едно красиво момиче може да е умно ... нещо повече - в повечето случаи естествената надареност и умствената такава в1рвят р1ка за р1ка. Само, че ми изглежда болно да легнеш под ножа щот нямаш самочувствие. Това е като да лекуваш симптомите, а не причината! Причината не е в малкия бюст. Не са те забелязвали? Не са те оценили? Самата ти не се чувстваш добре? С едни изкуствени топки пак ще си си там от к1дето си тр1гнала. Като ценител на женската красота - ми извинявай ама ми е грозно ... всеки с вкуса си нали така . Може би аз да не се изразявам добре, но никога не с1м проумявала радостта от това да чуеш - бахти яките цици.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Бих искала 1 номер по-големи цици,но самата идея за някакви импланти не ми допада.

Определено съм ЗА !!! Ако имплантите могат да повдигнат самочувствието на една жена и тя да се чувства по-добре в кожата си,то тогава няма причина защо да не го направи...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Shantia
    Ако цитираш мен ще опитам да поясня, че съм чувала за най - различни кубици, имайки предвид годините и опита ми, и че в случая с въпросните 400 исках да дам описателност на мнението си. Ако искаш прочети го пак, но пропусни цифрата, за да схванеш. А относно 100 - 150 кубика... няма значение колко слагаш, тук говорим за самата интервенция като цяло. Дали ще сложиш 100 или 200, пак ще ти срежат кожата и ще ти "разнищят" гърдата. Разликата между сутиена с големи подплънки и силиконовите гърди, е че сутиена стои естествено, а полимерният материал стои като топче. Неестествено. Идеалната гръд за мен не съдържа силикон. Ако обаче се говори за добра операция, то това не е на територията на България.
    Сутиенът с подплънки стоял естествено?
    Да, като се набуташ в някого (имам предвид автобус или нещо такова), веднага се усеща, че са подплънки. Или като погледнеш деколтето на няква, виждаш докъде й стига гърдата, но сутиенът свършва 5 сантиметра по-напред.
    Да не говорим пък колко е яко да лъжеш гаджето си, че има мат'риал, а като си легнете, да се окаже, че всъщност... не е нищо особено. - Главната причина да слагам сутиен с подплънки само с определени блузи.

Фен
    Ами естествено седи, понеже извивката на гръдта е нежна и естествена, докато тази от силикона е отсечена, груба и неорганична...
    mom4e sam

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Цитирай Първоначално написано от orexovka
    Това е като да лекуваш симптомите, а не причината! Причината не е в малкия бюст. Не са те забелязвали? Не са те оценили? Самата ти не се чувстваш добре? С едни изкуствени топки пак ще си си там от к1дето си тр1гнала.
    Да, НО не говорим само за такива жени. Ако въпросната дама го прави, само защото страда от комплекс за малоценност, ок, няма да си реши проблема. Говорим за жени, които не се присвиват от срам, че са плоски, но просто са решили да се възползват от това, че са в добро финансово състояние. Така и така светът ни предоставя възможност, защо да не я вземем? Да, не са като естествените. Да, лягаш под ножа. Да, надали бих си го причинила с всичките тези шевове и болки. Но, НЕ, аз не мисля, че проблемът е в самия силикон - той се дължи на факта, че има много жени, които си мислят, че това е билет към Рая. Много, но не всички.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Цитирай Първоначално написано от GabrielleShayk
    Определено съм ЗА !!! Ако имплантите могат да повдигнат самочувствието на една жена и тя да се чувства по-добре в кожата си,то тогава няма причина защо да не го направи...
    точно

Голям фен
    Град
    София
    ^Явно не си запозната и с рисковете на тази интервенция,а кифличке?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Моите като форма и размер са добре, не бих си сложила, но иначе нямам нищо против момичетата които го правят. Корекция бих си направила едва след бременност и раждане и то само ако имам нужда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си