- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- силикон в гърдите
Ако цитираш мен ще опитам да поясня, че съм чувала за най - различни кубици, имайки предвид годините и опита ми, и че в случая с въпросните 400 исках да дам описателност на мнението си. Ако искаш прочети го пак, но пропусни цифрата, за да схванеш. А относно 100 - 150 кубика... няма значение колко слагаш, тук говорим за самата интервенция като цяло. Дали ще сложиш 100 или 200, пак ще ти срежат кожата и ще ти "разнищят" гърдата. Разликата между сутиена с големи подплънки и силиконовите гърди, е че сутиена стои естествено, а полимерният материал стои като топче. Неестествено. Идеалната гръд за мен не съдържа силикон. Ако обаче се говори за добра операция, то това не е на територията на България.
mom4e sam
Охх девойкиии ;Д Разбира се, че едно красиво момиче може да е умно ... нещо повече - в повечето случаи естествената надареност и умствената такава в1рвят р1ка за р1ка. Само, че ми изглежда болно да легнеш под ножа щот нямаш самочувствие. Това е като да лекуваш симптомите, а не причината! Причината не е в малкия бюст. Не са те забелязвали? Не са те оценили? Самата ти не се чувстваш добре? С едни изкуствени топки пак ще си си там от к1дето си тр1гнала. Като ценител на женската красота - ми извинявай ама ми е грозно ... всеки с вкуса си нали така . Може би аз да не се изразявам добре, но никога не с1м проумявала радостта от това да чуеш - бахти яките цици.![]()
Бих искала 1 номер по-големи цици,но самата идея за някакви импланти не ми допада.
Определено съм ЗА !!! Ако имплантите могат да повдигнат самочувствието на една жена и тя да се чувства по-добре в кожата си,то тогава няма причина защо да не го направи...
Сутиенът с подплънки стоял естествено?Първоначално написано от Shantia
Да, като се набуташ в някого (имам предвид автобус или нещо такова), веднага се усеща, че са подплънки. Или като погледнеш деколтето на няква, виждаш докъде й стига гърдата, но сутиенът свършва 5 сантиметра по-напред.
Да не говорим пък колко е яко да лъжеш гаджето си, че има мат'риал, а като си легнете, да се окаже, че всъщност... не е нищо особено. - Главната причина да слагам сутиен с подплънки само с определени блузи.
Ами естествено седи, понеже извивката на гръдта е нежна и естествена, докато тази от силикона е отсечена, груба и неорганична...![]()
mom4e sam
Да, НО не говорим само за такива жени. Ако въпросната дама го прави, само защото страда от комплекс за малоценност, ок, няма да си реши проблема. Говорим за жени, които не се присвиват от срам, че са плоски, но просто са решили да се възползват от това, че са в добро финансово състояние. Така и така светът ни предоставя възможност, защо да не я вземем? Да, не са като естествените. Да, лягаш под ножа. Да, надали бих си го причинила с всичките тези шевове и болки. Но, НЕ, аз не мисля, че проблемът е в самия силикон - той се дължи на факта, че има много жени, които си мислят, че това е билет към Рая. Много, но не всички.Първоначално написано от orexovka
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
^Явно не си запозната и с рисковете на тази интервенция,а кифличке?