.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Какво да правя?? 2

Който не е запознат с моя случай- ето http://www.teenproblem.net/f/viewtop...582&highlight=
    Направихме среща на класа.Тя дойде.Държеше се супер готино, говорихме си,прегръдки като я изпратихме до тях, напълно приятелски.Няма гадже.Разучих къде и кога ще се събира с общи приятели.Обаче сега се чудя как да кажа на майка ми, че я харесвам за да ме пусне на някое купонче, защото като и казах че ще ходя еди къде си, тя вика ее недей, не се занимавай, бля бля... и не ми дава.А аз искам да ходя там където е и тя ..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Аз пък искам да ти кажа да си ползваш темата.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Просто кажи на майка си защо искаш. Обясни й , че може да ти има доверие , ала бала. Не знам какво очакваш точно да ти кажем ние ?!?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Просто не знам как да кажа на майка ми...Дайте някакви идеи.Притеснявам се как ще реагира, защото все ми казва неща от сорта на: "още си малък за гаджета... бля бля".Притеснява се да не попадна на лоша компания, а също така като ме е питала дали харесвам някое момиче съм й отговарял отрицателно.

Мега фен Аватара на Chacho
    Мамо, харесвам едно момиче. Тя ме викна на купон, има доста алкохол - почти цяла бира, едно момиче пуши електронни цигари и си говорим за наркотрици. Мисля, че е подходящото момиче за мен и съм сигурен, че си на мойто мнение. Всъщност, ще се съберем да си полафим, ще гледаме някой филм и ако въобще някой целуне някого ще е сензация, всички сме притеснени. Може ли да отида, ще се прибера рано? Време е да ми гласуваш доверие.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Пловдив
    Не искам да ти убивам ентусиазма,еми пробвай се....ако майка ти и преди ти е гласувала доверие направо и съобщи че отиваш,ако не-падай на колене....

Определено ми има доверие, ама се чувствам неуверен все едно ще й казвам че съм гей( НЕ СЪМ!!)

Град
    Пловдив
    Чувстваш се неуверен да я кажеш "Падам си по едно момиче,отивам на купон не ме чакай." Явно не ти е още време за купони.... по-добре я покани някъде само двамата,едно кафе или нещо....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си