- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Едно интересно приятелство...
Хах... доскуча ми и се замислих, че с най-добрия ми фр. нямаме абсолютно никакви общи интереси, харесваме абсолютно противоположни неща и през 90% от времето сме на различни мнения за дадено нещо.. Не знам какво ще си помислите, но определено ми е мн. близък приятел пък и аз на него .. хъх .. Така, че вие, които постоянно повтаряте, че приятелството е само интереси, грешите .. И аз преди мислех така, но ддз... просто исках да споделя .. а и да чуя мнението на др хора ..
Имате ли и вие такива приятели, с които нямате общи интереси, спорите постоянно ала-бала и въпреки това сте мн. добри приятели? :д .. интересно ми е.
Понякога с хората, с които имаме общи интереси няма за какво да си говорим, защото се допълваме и често става "Дааа и при мен така!" и до там. Апък и нали знаеш- противоположностите се привличат!![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
Даа с най-добрата ми приятелка нямаме почти нищо общо.![]()
С най-добрите ми приятелки имаме много общо,да не кажа почти всичко.
Имам и приятели с които нямаме почти никакви общи интереси,но пак сме много близки![]()
МОМИЧЕ!
С почти всички от най-добрите ми приятели нямаме почти никакви обши интереси.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Така е . .Първоначално написано от Soraq
С моята най-близка приятелка също сме тоолкова различни...
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Най-добрият ми приятел е всичко, което мразя в хората. И всичко, което не харесвам в момчетата.
Той не само е моя противоположност, ами не знам направо какво.
Цяло чудо е, че му имам такова доверие и сме толкова добри приятели.. вече над 10 години.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Ако сте за всичко на едно мнение става еднообразно.![]()
При мен не е така обаче, слушаме сходна музика, с филмите също така, а и принципите ни са доста сходни. Явно има два основни типа характери - едните си пасват със себе си, другите - с антиподи... нещо такова.
Предвид липсата на други варианти, май това са основните, да..
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Казаха го по-горе - така е, защото като имате общи интереси и ти кажеш нещо ти отговарят "И при мен така" и стига толкова. Различните хора отварят най-нови и различни теми за разговори и е още по-интересно... но не винаги все пак.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
@ccdesigns
С едно момиче и двамата харесваме секса. "У нас е свободно", "И при мен така" и последното нещо за което сме си помисляли, беше "стига толкова".
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.