- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя...
Както и да е...
Човек е голям ,колкото са големи мечтите му!
Намери си момче, което знае какво иска.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Изчакай още поне две годинки преди да се занимаваш с момчета.
оф закво се заяждате с момичето любовта няма граници се1 вие на тези години не сте имали гаджета и не сте се ''влюбвали''..
Колкото до темата.. тоя пич е доста заблуден. Поговорете сериозно, без да прави детски испълнения (сърдене и тн.) и виж резултата.. Кажи му да порасне веднъж завинаги, щото като гледам макар, че е по-голям от теб се държи много по детински. Успех![]()
Не, не ме познаваш - остава ти да се надяваш ! Искаш да ме видиш докато си буден? - Само че, тогава си загубен ! ;]
scandalousLady![]()
Той не знае какво иска и точно поради тази причина те разиграва по този начин , не му разрешавай повече. Има много момчета , които знаят какво искат.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Говорихме сериозно преди една седмица и каза ,че ме обича ама не знам дали да му вярвам ,защото той понякога доста послъгва и не мога да го забравя отдавна съм влюбена в него и той не е като другите ,които съм обичала...
Човек е голям ,колкото са големи мечтите му!
Първоначално написано от rosi1936
сигуурно не е, да.
искал е да си намери повод да го "скъсаш" => явно не се интересува от теб => за кво се тормозиш??
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Подкрепям !!Първоначално написано от SmilezZz
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
предложи му пак да сте си скайп гаджета, така само двамцата ще си знаете, че си се обичате
Мхм, мойто първо "гадже" и то беше така.![]()
Първоначално написано от antifashionshit
Тая тема не е ли ебавка?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от rosi1936
спрях тук