- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Стимул за живота
Здравейте хора.Искам да ви попитам когато се събутите в съзнанието ви изплува ли някакъв човек,който сте виждали,познавате или харесвате
/обичате?И ако ви се е случвало,какво мислите че означава ?Дали човека не е стимул за живота ви или щастието?![]()
Когато се събуждам всяка сутрин,независимо дали съм влюбена или не се сещам за баща ми (татко е жив и си живее вкъщи да не помислите нещо )... не знам защо просто това е първият човек за който се сещам![]()
Не. Обикновено ми се пикае и не мисля за други хора. Много е гадно да имаш сутрешна ерекция и да трябва да ходиш до тоалетна.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не си ли мислиш за добрият човек който ти е направил тоалетна ...Първоначално написано от Chacho
![]()
занимавате се с глупости, това означава.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Първоначално написано от Phonique
Мисля си за учителя по биология, та да спадне от спалнята до банята.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Като стана,първото нещо което правя е да си свия тревица,после до кенефа и после цял ден напушен,през х*я ми е за другите хора,обичал не обичал..ако не дойде да ми удари една свирка да си е*е... вуйчото
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Преди всичко мисля за Викторито.. след това е всичко останало.![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Ми нормално е на тази възраст да те вълнуват толкова много тези неща и да си мислиш постоянно за тях. И аз бях така преди няколко годинки сега като се събудя единственото, за което си мисля е какво трябва да направя![]()
In a mad world , only the mad are sane...
Мисля за приятеля ми и веднага му пиша смс за добро утро!![]()
![]()
Цветослав Радков
![]()
Винаги се сещам да погледна часовника, да изчисля колко е часа при приятелките ми в различните държави и да си представя какво правят.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Чак стимул за живот - не. Нито пък за щастието.
Има моменти, в които адски много ми се спи и въобще не ми се става. В такива моменти мисълта, че един човек ще ме чака някъде след няколко часа ми дава стимул да си вдигна задника от леглото.
И спря да се върти за миг земята..
Странно..Като се събудя не си мисля за никого.
За първата цигара за деня и кафенцето![]()
![]()
Не е ли по-важно за кого си мислим през повечето време от деня?
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
В такъв случай, моят стимул е силното кафе и цигарата![]()
Да, събуждам се и заспивам с мисълта за човек от противоположния пол. <3
Всеки път е различно.В последно време като се събудя си тананикам някоя чалга.
Сутрин точно нямам особен стимулАма съм имала периоди в които се събуждам с мисълта за някого (човек от противоположния пол
),ама чак стимул за живот не ми е било,по-скоро просто се събуждах усмихната
![]()
да. събуждам се с мисълта за едно момиче... и то всеки един ден откакто се запознахме ... вече около месец... не ми излиза от ума... и да, харесвам я
PORTO F.C.
Да, започвам и завършвам деня си, мислейки за Него!
и аз не мисля за някой конкретен..винаги се събуждам със супер кофти настроение и псувам яко на ум![]()
![]()
ама това минава точно като си измия очите и зъбите ...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
в повечето сутрини си мисля как да направя, така че да си ссвърша всичко ама и да поспя повечко
Случва ми се рядко подобно нещо , най - вече се сещам за човека , който харесвам/обичам. Дали ми е стимул за живот ? Надали,поради безброй причини.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
лягам си надървен и се събуждам надървен ... прая рекорди по 6-7 часа в ерекция ....