- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Обичам те,мило!"
Днес отново станах свидетелка на нещото което ненавиждам
Последният час и всички излизат извън у-ят двор....пред дск беше спряло едно BMW X6.От това BMW излезе един чичка сигурно към 50те години може и по-малко,ами до тук добре...и след няколко секунди една нагласена осмокласника ме задминава на 15 см си токчета,абе не приличаше цент на кифла или нещо подобно... отиде помляска се малко с чичката и му каза "Обичам те,мило! " чичката извади портфейла даде и 50 лв,и каза че трябвало да ходи в Велико Търново по работа и тази нощ щяла да бъде сама.....
Чудя се,тези чичковци имат ли някакъв разсъдък?Излиза с момиче което може да му бъде ВНУЧКА (определям по това че дядо ми е на 52) и като се замисля,все едно аз да излизам с дядо....едно че е гнусно..... абе .....
![]()
![]()
Сигурна ли си, че не е бил баща й? Щото малко ме съмнява да е ..приятелят й и да й дава пари в брой.
сякви ги има нали знаеш![]()
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
Малко ме съмнява да нарича баща си "мило" и да се мляска с него.
Welcome to the Jungle...
Е то ако се мляска с баща сиПървоначално написано от PinkPan7her
Много по-нормално ми се струва "приятелят" й, както го нарече, да й дава пари в брой. В крайна сметка като ходя на пазар и аз съм с пари в брой.
Да не би да е няква нова мода да се мляскаш с баща си е да го наричаш "мило"???Първоначално написано от PinkPan7her
Кво те боли? По рефлекс не обръщам внимание на такива хора. Техна си работа.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ако беше с 30 години някъде по млад,добре майната му....ама е някво противно и грозно и малоумно и имам големи запаси от такива думи в речникаПървоначално написано от Chacho
И незаконно е,ако правят разни неща...сигурна съм че ги правят щото се мляскаха сигурно към 5-6 минути
Не знам тоя чичка къв е,сигурно има и внуци....
Мда..ама ние какво можем да направим? И на мен ми е грозно да гледам подобни картинки, но в крайна сметка всеки сам си избира как да си живее живота...дано това наистина да е неин избор и тя да е тъпа кифла, защото вариант, да е принудена поради еди си какви причини да си "продава" душата също не е изключен!
Може да има, но явно му липсва любов, щом се опитва да я купува с пари.Първоначално написано от Phonique
Ако и тя иска, не е незаконно. 8 клас е над 14 мисля.Първоначално написано от Phonique
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
На 14 е,точно затова ми е гадно,защото бащата и нейният баща са приятели...и знам какъв е баща и,ще му стане много кофти ако разбере дъщеря му с колко годишен се ч**а....Първоначално написано от Chacho
По-скоро ще го пребие. А тия неща се разчуват, щом не се крият. Да си се оправят.
Еми да,всеки избира по какъв път да тръгне....10000% съм сигурна че в нейният случай грам любов няма.... късмет и никакви венерически болести и желая![]()
Офтопик: В Гераците Елка нали умира от срамна болест, защото я крие. Един съучени изтърси: "Е те таа си е умрела от срам."
Абе теб кво те брига!? Е това ми е най-чудното.
На нея с парички си и е добре.. остави я да си живее живота.
Гледай си тебе.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Изнудвай я ,че ще кажеш на родителите й ако не ти даде следващата педесеттачка.![]()
Само да не получи и от сексаПървоначално написано от SuNsEt
![]()
Т'ва е много добра идея. И пари и секс можеш да намажеш.Първоначално написано от SuNsEt
Първоначално написано от badsector
Хехеххе пари и секс на мене не ми трябватЕ пари да,ама до стигна до там никога ...
Не знам, малко ме съмнява. Аз ако съм на 14 и имам... ъъ, връзка... с 50-годишен, ще я крия, няма да се постарая цялото даскало да разбира и да стигне до родителите ми.
Съмнява те какво?Първоначално написано от PinkPan7her
Видях ги,освен да не съм сънувала нещо,ама не вярвам... след 2 кафета....
Някои хора разполагат с тялото си, вместо с интелект или работа. Всекиму каквото изнася, все пак, ама тялото е до даден етап в живота, после - фалос ;р
В тоя ред на мисли - малката курвичка има дадености, на чичкото му се чука и има кинтарите. Не е нещо толкова необичайно, да се оправят. Толкова е и родителското възпитание на мацката, к'во въобще да се търсят те.
Това което чета тук си е ясен пример за моралната деградация на обществото!!!
Как може една 15 годишна пикла, дето още не знае какво иска от живота, да ходи ( повръща ми се само да го напиша това "ходене ... " ) с мъж, който може да и е дядо!!! Гнусно е!!! И тея 50 лева какво? Дневната и такса за дето е с него ли са? На мен на такова ми изглежда. Цялата ситуация е много долна и гнусна от където и да го погледне човек. Но явно някой кифли, нямат мозък в главата и затова пласират добре телата си.