Здравейте ... имам си гадже което този месец ще навърши 19г. заедно сме вече 7 месеца почти, но от 2 седмици насам той започна да се държи малко странно. Взе да се държи някак си детски? Започна всеки ден да ме ядосва, да ми прави скандали от най-малкото. Пример: Защо съм му звъннала след 20мин. а не когато той ми е звънял .. опитвам се да му обясня защо не съм му звъннала на момента а той отг. " Да, бе оправдания, просто не си искала да говориш с мен " .. Прави ми скандали защо съм прегърнала момиче на един фест. Няколко пъти му казах, че се държи доста детски като ми прави такива скандали и той винаги казваше, че от сега на татък ще се промени и ще е по добър с мен. Преди 4ч стана още една сценка. Бях на фест с приятели когато се прибрах трябваше да изпратя едни снимки на 4 души, да ги обработя, да изчистя в нас и да помогна на майка ми да сготвим вечеря. И му казах " Ще ти се обадя по-късно понеже имам да свържа някой неща " При което той отговори няма проблем до по-късно. Оставих си Skype и Facebooka пуснати и сядам аз след час и половина и виждам, че той ми е писал съобщение в скайпа " Айде кфо стана нали щеше да ми звъниш ? " При което аз му написах, че не съм могла .. ай нали съм му обяснила, че няма да мога той ми написа "Хубаво лягам си лека нощ " и излезна извън линя .. след точно 20 мин влезна на линя и аз му написах " Нали си лягаше ? ", но така и не получих отговор след около 1ч излезна извън линя .. Жалкото е, че е на почти 19г а се държи сякаш е на 15г Моля ви, знам, че историйката не е много интересна и не е много смислена, но това е моя проблем и няколко примера за държанието му ... кажете ми как мога да постъпя и дали е възможно някак си да го променя към положително .. Не искам да го загубя заради внезапната промяна в него ! Ще съм Ви много благодарна ако ми помогнете и дадете някакъв съвет.