- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мисля, че майка ми си има любовник!
Е как ше си трепеш собственото дете?!?Първоначално написано от Shturrrche88
Постави се на мястото на детето.Всяко дете иска да има щастливо семейство.Как би се почувствало то ако научи такова нещо?И ти вместо да му обясниш като на човек да го отсвириш със заплахи?Естествено, че ще каже на баща си, защото с реакцията си ти потвърждаваш подозренията.Само твоя ще е вината ако предизвикаш такива съмнения и не се справиш навреме.
Кажи и,че ще кажеш на баща ти. И виж как ще реагира.
Много кофти ситуация.
Няма да го убия естествено, това е метафора.Първоначално написано от SunT
Ами, да естествено, че ще обясня. Но ако то продължава да вярва на фантазиите си, а не на моите думи и направи излишен конфликт, какво? Да му се радвам, че е успяло да ме раздели с баща си, щото видиш ли то подозирало еди какво си?
Всяко дете иска да расте в добро семейство, което се обича. Но има неща, които не са работа на детето.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Ако му обясниш убедително като на голям човек и то има акъл в главата си ще осъзнае, че греши.Ако не... здраве да еПървоначално написано от Shturrrche88
Да.Но ти предлагам да изчакаш малко и добре да обмислиш как ще и го кажеш.Ако ти казва истината (50/50 според мен) накрая ще ти обясни всичко.Ако лъже... е, ти ще разбереш ако е така.Първоначално написано от iiordanova
Това са неща, които в днешните времена ги има в почти всяко семейство. Не казвам, че е нормално и че трябва да ги има, но просто си е така. С много примери съм се срещала.. няма как.. Не знам какво а те посъветвам честно казано, знам колко е ужасно ти да се чувстваш възрастния, а родителите ти да се вдетиняват.. Но това е положението, някой път и те се държат като тийнейджъри.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Може би. А може би ще е по добре да не се занимава. Нека разбере повече и в крайна сметка, ако наистина е така да поговори с нея - Ако не се получи да дава с чата!Първоначално написано от xoxi
![]()
Цветослав Радков
![]()
Зарежи й глупостите за последствията. Това "пред,който и да било" е именно баща ти. Попитай я в негово присъствие и той ще прецени по реакцията й. Все пак не се познават от вчера. Дори отначало да не повярва ще провери според мен дали не е така. Ти хем не си му казала само на база подозрения,хем някой ще реши случая.Първоначално написано от hayely
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (: