.
Затворена тема
Страница 1 от 58 123451151 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 1447
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив

Всичко за косата vol.2

ЗАПОВЯДАЙТЕ В НОВАТА ТЕМА!

Старата тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0

за по бърз растеж : тривитаминол,хининова вода,домашни маски,ампули,фрикции с билки и др.
    в домашните маски могат да се слагат: всякакви масла които действат добре на косата (бадемово,от пшеничен зародиш,кокосово,рициново масло и т.н.) стимулант за коса на Икаров..кисело мляко,жълтък,мед,оцет,ракия ,аспири,зехтин,газ,мас,хума, тривитаминол, различни ампули с витамини,чесън,лимон,пчеле прашец на прах..за др. не се сещам
    стимулант за коса на Икаров 5-6лв.
    бадемово масло 2-3лв. (2.50лв най-често)
    масло от пшеничен зародиш 3.50лв-4.50лв
    кокосово масло - 2-3лв.
    срещу пърхот,косопад и за по-бърз растеж - Себорал Форте -2-3лв
    хума - 2лв.
    хининова вода 1лв-1.50лв
    пчелен прашец - 100гр. 4 лв.

Голям фен Аватара на Colombia
    БЛАГОДАРЯ
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Повече от фен
    Айде да ни е честита новата темичка.

Честити 100 и вол.2 Аз пък като слагам кафе , слагам колкото ми падне.Не се съобразявам с лъжичка две три.Слагам повече,че косата ми е дълга и гъста и бая продукт отива. Скоро ще си направя някоя маска пак . А относно оная маска на Лорис аз я имах , в началото много я ползвах супер беше , но я спрях.Уж много силикон имала не знам какво .. майка я довърши.На нея й вършеше идеална работа ,защото редовно си боядисва косата и каза,че й харесва. Не е ли същото вместо маска някой балсам без отмиване...НЕ говоря за домашни маски ,а за купени за отмиване?

Мега фен Аватара на mynichka
    Честита нова темичка, аз ще си правя четвъртък маска и също ще си сложа повечко кафе, след нея ще споделям резултат.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Пловдив
    MimiKalcheff93,и при мен маската на Лорис в началото ми харесваше,но после стана обратното.Сега си стои ей така в банята и скоро ще я хвърля.

Мега фен Аватара на mynichka
    ох, колко се радвам, че не си я купих
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Аз пък много бях доволна от Лорис. Използвах я до дъно.
    А от маската,която си забърках и стоях 30 мин. съм много доволна. Косата ми стана мекичка,свежа,абе супер ми подейства.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Честита нова темичка, аз ще си правя четвъртък маска и също ще си сложа повечко кафе, след нея ще споделям резултат.
    Аз също.
    Честита тема и от мен.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Момичета,понеже всичките ми шампоани вече свършиха мисля да си взема хининов шампоан. Някой използвал ли е и какво му е впечетлението?

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Съперрр, да ни е честита новата темичка.

Момичета серията на Глис (жълтата) мирише много яко. Днес си сложих от балсама без отмиване и съм много доволна... след няколко дни ще пробвам шампоана и балсама с отмиване. После ще споделя дали съм доволна.

Повече от фен
    Да, много е хубава. Аз съм с балсама (с отмиване) и много ми харесва, но е към края. Предложете някакъв хубав балсам без отмиване, който да не отежнява косата?

Абе вие абсолютно всеки ден ли си правите маски?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от nimfetka7
    Абе вие абсолютно всеки ден ли си правите маски?
    Не.Преди всяко миене на косата си правим.

Здравейте,честито за новата темаа"
    от доста време следя старата и наистина давате супер полезни съветии..
    Тааа и аз реших да се включа...имам къдрава косаа,която все немога да пусна да растее(имам чувството,че изобщо не расте,даже се скъсявааа ).Подстригвам я на 2 месеца даже на 3 ии не ми цъфти много.В началото на лятото почнах да си правя маски с бадемово масло,мед,зехтин и витамин А.От тогава косата ми се посъживии,но искам да ми порастне.Правих маските 1 месец,след което спрях и почнах да впръсквам хининова вода на АДДА всеки ден..после ми омръзнаа и сега си взех Себорал Форте и слагам след къпане (2,3 пъти в седмицата)
    Какво ще ме посъветватее ..забравих да спомен,че косата ми е доста суха,като всяка къдрава

Град
    Пловдив
    ^маски с Тривитаминол.

Всички ми казват ,че боядисването на косата вреди .. Ами ако си боядисам само краищата ще ми навреди ли на косата ?

Преди някъде 2 години правих маските с Тривитаминол,но не видях ефект...сега се чудя дали да си взема маската на Кристиан оф Рома с протеини(една синяя такава),защото като започна даскало няма да имам време за домашни маски

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от unusualgirl
    Преди някъде 2 години правих маските с Тривитаминол,но не видях ефект...сега се чудя дали да си взема маската на Кристиан оф Рома с протеини(една синяя такава),защото като започна даскало няма да имам време за домашни маски
    Тогава ползвай себорал форте,на мен от него ми порасна доста косата.
    А тази маска за какво е?

А тази маска за какво е?
    http://angelcosmetics.mymall.bg/prod...8-1000ml.html#

Ето това е маскатаа..Последния път като бях да се подстригвам,питах фризьорката ми и тя каза,че от тази маска много хора са останали доволни и най-много са я купували

Зависи с каква боя се боядисваш.Нали знаеш,че от боя до боя има голяма разлика.
    Какъв цвят искаш да се боядисаш?

Зависи с каква боя се боядисваш.Нали знаеш,че от боя до боя има голяма разлика.
    Какъв цвят искаш да се боядисаш?
    Ако питаш мен .. Тъмно червено или светло кафяво

Град
    Пловдив
    А тази маска за какво е?
    http://angelcosmetics.mymall.bg/prod...8-1000ml.html#

Ето това е маскатаа..Последния път като бях да се подстригвам,питах фризьорката ми и тя каза,че от тази маска много хора са останали доволни и най-много са я купували
    Аз имам тази,от фризьорката ми си я взех и съм много доволна.Другия път може синята да си взема.Макар че в сайта е 21лв,аз я взех за 16лв.
    http://angelcosmetics.mymall.bg/prod...BC-1000ml.html

Banned Мега фен
    momi4eta 4estito za novata temi4ka !.. a az imam komp za okolo 2 4asa .. vse o6te sum na po4ivka (taka se vodi pri baba mi sum ) .. a moreto svur6i na 2ri avgust.. starata 6te q iz4eta kato se pribera i tazi ne sum 4ela.. mn blagodarq na vsi4ki 4e produljihte temata i na momi4eto koeto napravi 2riq vol (ne vidqh koi no vse pak ) .. izvinqvam se za latineca, no nqma kirilica.. 6te pomolq moderatorite da ne iztriqt komentara mi.. aide do kogato se pribera.. celuvki na vsi4ki

Титинкаа,амии моята фризьорка я предлага на 18 лв. и сигурно ще си я вземаа,но сега решихх..такаа спонтанно да си направя маскаа с бадемово масло,зехтин,мед,няколко капки газ и малко себорал и да спя с неяя..Какво ще кажете?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си