Ми и аз съм така и? Не че ме ограничават толкова,пък съм и на 13 и половина, ама баща ми зяпа за щяло и нещяло, нещастник съм бил,тъпак съм бил, келеш съм бил, гевезе,смотан,не мисля,комплексар и водещ се от чуждо мнение и много други.Да съм тъп-ама не съм със 6,00 завърших в едно от най-елитните училища в Русе, и то единствен в класа, еми как да е доволен, като то трябва с 17 да завърша, а не с 6, пък щото аз имам 5 четворки и останалите шестици и петици съм ги платил с джобните си , нали ..Нерви ми се постоянно,все всичко казано от мен са е*ахти простотиите,"слушай другите кво ти приказват и до никъде няма да стигнеш" , ти прост ли си и що не мислиш,за защита от негова страна в никакъв случай,каквото стане и който да направил въпросната грешка,дори аз да не знам дори кое как е станало,виновният съм аз -Е то ако не си ти кой да е друг ,как може да си толкова тъп...Купувам си обувки с нашите, и като казах че не ми харесват,баща ми едвам изтърпя да влезе в колата и да ми се разкрещи колко съм задръстен и как моето мнение е един боклук,водя се от другите и съм харесвал чуждите неща, щото ги имат всички, и аз му казвам-Не не е така!И той - Млъквай е нещастник ти ли знаеш повече.. Аа? аз кво да кажа..
Иначе се опитай да се разбереш с баща ти , защото характера му е смесица между на зрял човек и на дете..А с майка ти не знам да не те подкрепя , щото баща ти е едва ли не против теб..Може и за добро да го правят, попитай ги, с мъки,без мъки все ще те огрее слънцето!
Абе ей,старите кучета, като сте навършили 18 и виж ме кой съм, вие до навършване на 18,ако изобщо сте минали пълнолетието, или сте се изразили само така, като едно дете парцал ли сте се чувствали, или като човек със собствено мнение и желание то да бъде чуто.А то е отхвърляно и наречено-празна приказка, не ставаш.
И Shantia родител-приятел не се среща често..Малко са хората, който познавам и чиито родители или по скоро майки (за момичета) и бащи (за момчета) се държат като приятел и се опитват да бъдат най-добри приятели.НЕ говоря за закуска в леглото,говоря за разбираемост между баща и син или майка/дъщеря.А същата тази разбираемост я няма при повечето семейства..