Здравейте приятели. Препоръчайте ми някой евтин, и скравнително добър фитнес в град София по възможност в квартал "Младост".Вие къде тренирате,кой фитнес посещавате,какви упражнения правите?Ще се радвам,ако споделите с мен!Очаквам отговорите ви
![]()
![]()
Къде в младост
ми няма значение дали в Младост 1,2,3, или 4![]()
аз ходя в "дема" (до пътеките), иначе сега ще опитам и с този на Деница ;р казват че бил много добър
I got ice in my veins,
blood in my ice.
Hate in my heart,
love in my mind. ------Lill Wayne
ако искаш по подробно пиши на ЛС за да не ти спамя на стената
I got ice in my veins,
blood in my ice.
Hate in my heart,
В младост 1 зад kaufland в жълтата сграда,не мога да се сетя как се казва,1 тренировка е 4 лева,има и карти.добре оборудван,с нови уреди,душове...собственика е бивш културист.Да ти изготвят диета+фитнес програма е 35 лева,по отделно по 20 лева,тренировка със фитнес инструктор е 10 лева
такаде... фитнеса в Деница... аз там ще ходя![]()
I got ice in my veins,
blood in my ice.
Hate in my heart,
наистина си е баси тъпнята,, закакво да даваш пари на някав "бивш културист" да ти прави програма като и сам/а можеш ?? много ми е чудноПървоначално написано от HolyShit
човек който има нужните знания може и сам да си я направи сещаш ли сеПървоначално написано от Uncontrollable
![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Добре може ли повече информация за този фитнес на лсзлатни сте благодаря на всички много ми помогнахте!