Тая тема е за т. нар. светски, известни или ВИП ученици...
Така, принципно надувки с някои изключения. Кво мислите за тях и самите вие такива ли сте? Също така как можеш да станеш такъв? Запознат съм с положението с няколко училища в гр. София, всмисъл имам приятели там и ... има такива индивиди като ВИПОВЕ...
PORTO F.C.
Издавам такива VIP карти, но сме на принципа на Google+, само с покана.
Всичко си е до средата, някои са водачи на стадото, други са овце. Как да станеш водач зависи от това, в какво стадо си.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
хаха... ти каво разбираш под "VIP"няма такова понятие като "VIP" ... има просто тъпи надувки
и само не разбрах, защо искаш да си тъпа надувка
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Само аз ли съмот тая тема?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ти не си VIP материал ;( Поне можеш ли да се оригваш?Първоначално написано от Extremescream
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
кога съм казвал че искам да става?!?!?!![]()
![]()
![]()
как да я изтрия?
PORTO F.C.
Някои хора си избиват комплексите като се имат за повече от другите. Защото няма какво друго да покажат. Втори говорят за постиженията си и доста дразнят останалите, дори и да не е нарочно. Трети, тъй като са си ла*на тормозят други и така се имат за много.
Просто един пъстър свят!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Първоначално написано от portofc98
Toгава защо питаш това?
Просто питам ... както и да е
PORTO F.C.
ключ.
И да, мога да се оригвам![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire