.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Град
    София,България

Как да се оправим със стреса и напрежението?

Как да се оправим със стреса, напрежението и преумората в училище,работа ,университет и тн? Какви мерки взимате вие по въпроса?
    Аз лично след даскало ходя или на уроци по испански или на плуване или на футбол ,а отделно от това ходя и на шофьорски курсове и е някъв малък ад. Като се прибера в нас съм като пребит. Къпя се и лягам да спя. Интересно ми е другите хора които също имат натоварена програма как се справят със задълженията си?
    Aequitas veritas

Ами аз първо си приключвам със задачите (домашни, уроци и тем подобни) и чак тогава започвам да мисля за почивка, а как релаксирам - чета книга, гледам филм, рисувам.. Такива неща, които ме разтоварват. Или пък просто лягам на леглото, затварям очи и се опитвам да не мисля за нищо. Всеки си има начини за релакс - това са моите.

Мега фен Аватара на Chacho
    Добра организация на времето, музика и хобита. А и това, че се справям със задълженията си, ме мотивира да ги върша.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Ами и аз ходя на даскало,работа,курсовете отделно петък и събота в един клуб на друга работа и е ужасно.Ами гледам да намирам по 1 час поне да правя нещо,което обичам и така.Понякога ми писва от всичко,но....какво да се прави.
    Доста е важно и как си разпределяш времето.На мен най-гадно ми става,когато нямам време за себе си,тогава всичко ми идва в повече.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на xoxi
    Преди разтоварвах с книги, музика, дълги разходки и в много редки случаи и с рисуване.
    Сега нямам време за абсолютно нищо. Няма и седмица от както почнах училище, но вече си пролича колко натоварена ще е тази година. Миналата седмица за 2 дни на училище и нямах сили. Цяла неделя съм спала, събудих се чак към 5-6 след обяд, а станах чак за вечеря и после пак си легнах. Тази седмица пак с малко ще ми се размине. След това как ще издържам по 5 дни, нямам представа. Сигурно е, че уикендите ще ги прекарвам в леглото.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    Пловдив
    Разтоварвам се със спорт.
    Още-прекарвам времето с най-любимия ми човек, а именно най-добрата ми приятелка. Говорим си, споделяме, плачем, смеем се, ходим по кафета, закачаме се. И такам
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Плачете заедно
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Плачете заедно
    Ами ако едната плаче-другата също.
    Лигаво е знам, ама к'вo да прайш.
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Истинския начин за разтоварване в края на тежък учебен ден, след като си свършил уроците и домашните, е да си свиеш една трева и да излезеш на терасата да си я изпушиш, гледайки звездите. След това си лягаш в леглото, наслаждавайки се на спокойствието на тъмнината и тихо заспиваш, под ефектите на наркотичното вещество..

Цитирай Първоначално написано от krisinox
    Истинския начин за разтоварване в края на тежък учебен ден, след като си свършил уроците и домашните, е да си свиеш една трева и да излезеш на терасата да си я изпушиш, гледайки звездите. След това си лягаш в леглото, наслаждавайки се на спокойствието на тъмнината и тихо заспиваш, под ефектите на наркотичното вещество..
    Я толко пари за ядене неам.

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    По специален начин
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Град
    София
    На мен също ми е натоварено.Понеделник,сряд а и петък на фитнес сутринта,понеделник,вторни к,четвъртък и петък вечерта на тренировки.А сега ще почвам и да ходя допълнително на уроци по английски 1 път седмично.Всичко е до организация и да не си губиш времето
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Пиша. Писма не питайте.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Първо си свършвам задачите и после релаксирам.Натоварва ме да мисля,че имам работа за вършене.Релаксирам,като ходя на танци или излизам с приятелки
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    След даскало си пускам 2-3 песни и после започвам да уча. Другото е спорт - вечер си бягам.

Град
    София
    Фитнес и музика след училище. А когато не съм на фитнес лягам, пускам си дъждовна музика или тъжна музика затварям очи и не мисля за нищо доколкото е възможно.
    Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Е,сега още е началото на учебната година и не е натоварено,но октомври почвам английски.. отново ще се подготвям за олимпиади по химия и биология. За да не се притеснявам си разпределям времето ,а по време на почивката - забавлявам се на макс с приятели(кино,разходки и др.),слушам музика,танцувам,карам колело!

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    чета, слушам музика, карам колело, паля си ароматни свещи и просто си лежа, сядам на терасата с чаша кафе, ровя в стари неща, препрочитам стари списания, разхождам се.
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Аз ходя на училище, първа смяна - ставам в 6.00. Често се прибирам пеша, вървя около 3 километра. Като се прибера вкъщи си оправям дрехите, обядвам и лягам да спя за около час. После си пиша домашните.. после лягам на дивана да гледам телевизия или играя на компа, ако не съм прекалено уморена чета книга.

Ами на мен тази година (седми клас) ще ми е доста натоварена заради изпитите по предмети и по чело в края на годината и оркестъра, и без да си усложнявам нещата с ходене по още уроци - справям се и без тяхна помощ Но иначе миналата година ми беше много натоварена - чело, уроци по солфеж, уроци по математика - беше ужасно и защото бях нова в училището и и хабер си нямах от учителските им критерии на изпитване... Тааа единствения релаксиращ вариант за мен беше рисуване или спане Ааа иначе после ваканцията доста добре си починах Пробвай събота и неделя да ходиш на гребната и да караш ролери или колело - аз карам и двете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си