.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

бойни спортове

Здравейте, направо на темата та въпроса ми е кой боен спорт е най-добре за улицата или тоест за атака/защита ако мога така да го кажа ... абе за улични боеве .. и ако може да ми препоръчате някъде в Бургас където има такава зала но треньора/ите да е някой добър, имам предвит да не е някъв неизвестен ... та ако може някъде в Бургас да ме упътите ... и колко ще струва тренировката ... не ми е за парите просто да знам горе долу .. :P

Guest
    [vbox7]http://vbox7.com/play:3afc39c4[/vbox7] мега счупванее

класика .... рамбо релефа ..

Мега фен Аватара на ZipFail
    Няма такова нещо като най-смъртоносния боен спорт и т.н. Има силни бойци и слаби бойци, има добри треньори и лоши треньори. Стила е второстепенен.

Все пак на нещо като бокс или кик-бокс по-бързо ще схванеш основните неща.

Мега фен Аватара на Chacho
    Търси просто и практично (под практично разбирай, да не те готвят за Кунг-фу Shaolin Open 2012 BC)
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Много хора се записват на кикбокс/муайтай, тренират 3-4-5 месеца и спират когато вече си мислят че са научили всичко... И почват да се млатят наред на улицата. После защо мислят бокьорите/борците и т.н. за агресивни и малоумни... масата такива келеши изграждат лошия имидж на спорта.

Иначе муай-тай кято цяло е доста добра опция, има в Аякс за цени не знам
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Супер фен Аватара на badsector
    ...После защо мислят бокьорите/борците и т.н. за агресивни и малоумни...
    Може би защото от многобройните удари в главата не са останали голямо количество здрави мозъчни клетки.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Познавам хора които са тренирали десетки години и са се състезавали и имат повече мозъчни клетки от тея дето се водят за "умни"
    Може да не знаят всички факти и събития от историята колкото един историк примерно но с житейските неща са на светлинни години пред нас

А в борбата няма удари в главата? Защо като кажат "тоя е борец, смятай колко е умен" се подразбира че е глупак
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

моляяяяяяя ??? абе вие чувате ли се ? днеска строших един СRТ телевизор (от онея телевизори дет са ни набори - гоуемите ) буквално ... той горкия телевизор стана на две ... без бъзик ... та по темата ... мисля да се насоча към бокс (леко съм сакат за кик бокс ) или към муай тай ... та ако може по запознатите да ми обясните горе-долу каква е разликата между двата спорта ... ам и смятам да ходя в шау лин и да ги меля всички (в кръга на шегата го казвам - най-много да ме събират с метла ако направя опит)...

П.С. от година г/д ходя на фитнес и да машина съм като бат Арни .. мн нацепена батка съм ..(замалко да си повярвам) ам не сер. от 1 година се занимавам с фитнес ... ама ся латото се отпуснах с тез пици и дюнери ..

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Като за начало може да почнеш със стрийт фитнес за повече мозък
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

navar ще ти препоръча клуб сигурно. Ти защо не си потърсиш в нета, намери клубове в Бургас, отиди на място, питай ги да тренираш 1 тренировка, за да видиш как е и си прецени.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

знам ли ги кви ще са .. за това питам някой ако знае някой добър клуб ..

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    аякс е известен има добри състезатели. само това мога ти кажа.
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Град
    София
    Кик бокс/ММА.Аз лично тренирам ММА и мисля,че доста може да помогне на улицата,защото комбинираш хватки удари с ръце/крака/колене
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

мерси на всички ще започна ММА .. защото не искам само да се самозащитя в някой моменти но и другия да бара чепа ... защото в Бургас ... всички некви "нацепени батки" и по тъпи от маймуни ..

оп .. ам нали в Аякс има треньори по ММА ? че знам ли ..

Повече от фен Аватара на NqmamName
    Град
    Ин Майами битч
    В Бургас добрите клубове,които участват по състезания са - Интер-92 , Самурай и Аякс..
    Аз мога да ти кажа,да не започваш първо с ММА,защото по-добре да имаш някаква основа.. да речем граплинг или страйкинг и ще ти е по-лесно,защото на ММА правят точно това.. правят боксьорите борци и обратното.. моя съвет е да започнеш в Интер или Самурай кик-бокс или муай тай и след време,когато се чувстваш,че си усвоил техниките да запишеш ММА в Аякс.. Сега не тръгвай да ми се оправдаваш с това,че си куц в краката в ръцете или в главата.. ако наистина го искаш,имаш воля,желание и време ще постигнеш много..

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    В някои клубове първата година се играе почти изцяло разделено граплинг/страйкинг понякога с комбиниране (мма) но не знам как ще е в този клуб в бс. Да не говорим че ако почваш кикбокс е желателно първите 3 месеца да играеш само бокс
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Познавам хора които са тренирали десетки години и са се състезавали и имат повече мозъчни клетки от тея дето се водят за "умни"
    Може да не знаят всички факти и събития от историята колкото един историк примерно но с житейските неща са на светлинни години пред нас
    А в борбата няма удари в главата? Защо като кажат "тоя е борец, смятай колко е умен" се подразбира че е глупак
    "According to brain surgeons, over 80 per cent of professional boxers have serious brain scarring on MRI scans." - когато фактите говорят... сещаш се.

Да, но в бокса има много по-малко смъртни случаи, отколкото в уличните боеве.

Повече от фен
    ММА,бокс и кик-бокс каратето и другите са глупости.Стават отворени и после най-много тях ги бият.

Цитирай Първоначално написано от badsector
    "According to brain surgeons, over 80 per cent of professional boxers have serious brain scarring on MRI scans." - когато фактите говорят... сещаш се.
    Ти правиш ли разлика между
    тренират 3-4-5 месеца
    и професионален боксьор ?

Май не.

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Ти правиш ли разлика между
    тренират 3-4-5 месеца
    и професионален боксьор ?

Май не.
    А ти не се ли замисляш, че ВСЕКИ удар в главата нанася някакво поражение? Да, ако те блъскат 5 месеца в главата, ще е по-малко, отколкото ако те блъскат 5 години. Но пак ще те блъскат.

Личи си, че никога не си бил на тренировка по бокс.

Първо, от час и половина тренировка, едва ли повече от 20 мин ще са спаринг.
    Второ, че първите няколко месеца няма и да те пускат да правиш спаринг на повечето места. Или най-малкото ще е с каска и няма да е фул контакт.
    Трето, като си личи че си нямаш никаква представа, защо коментираш изобщо ?

Цитирай Първоначално написано от NqmamName
    В Бургас добрите клубове,които участват по състезания са - Интер-92 , Самурай и Аякс..
    Аз мога да ти кажа,да не започваш първо с ММА,защото по-добре да имаш някаква основа.. да речем граплинг или страйкинг и ще ти е по-лесно,защото на ММА правят точно това.. правят боксьорите борци и обратното.. моя съвет е да започнеш в Интер или Самурай кик-бокс или муай тай и след време,когато се чувстваш,че си усвоил техниките да запишеш ММА в Аякс.. Сега не тръгвай да ми се оправдаваш с това,че си куц в краката в ръцете или в главата.. ако наистина го искаш,имаш воля,желание и време ще постигнеш много..
    а кой ще ми препоръчаш .. тоест кой е по-добър.. а и нямам възможност през делничните дни.. мога само петък, събота и неделя ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си