Здравейте, нова съм тук и въпроса ми може да ви се стори доста странен.. Днес бях на имунизация и личната лекарка ми каза да ям само лека храна, което за мен не е проблем НО след имунизацията имах среща и съвсем изключих и изядох един Twister от KFC .. Силно се надявам да не съм навредила по някакъв начин на имунизацията и да съм и повлияла отрицателно.. Цял ден се притеснявам и ме човърка отвътре.. Ако някой знае нещо по въпроса ще съм безкрайно благодарна!
Благодаря предварително!
Имунизация срещу какво? Каква точно ваксина ти сложиха? Не съм любител на KFC, но се съмнявам да е било нещо над 200 грама. И не става ясно лекарката за колко време ти е дала ограничение, предполагам за не повече от 24 часа. Предполагам, че ограничението е имало за цел просто да не ти прилошее и да не... така де, повърнеш. Също така предполагам, че няма проблем да се чуеш с лекарката си по телефона, тя ще каже най-точно.
Срещу туберкулоза. Не спомена за колко време, доста бързаше и гледаше да мине колкото се може по-бързо. И на мен ми хрумна да и се обадя, но като видях каква лудница беше днес.. не ми се искаше да я притеснявам с такива въпроси.. Надявам се да си права и причината, поради която ми е казала да ям лека храна,е за да не ми прилошее.
Мерси много, че се отзова на проблема ми