- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скоро скъсахме с гаджето, а той вече се забива с други...
Казваше, че ме обича .. каква лъжа![]()
Мислех си, че съм го преодоляла, но ... наското го видях с друга ... тя беше в неговите прегръдки ... направо полудях ...
![]()
Нз .. скъсах го, защото просто ''пламъчето'' вече беше угаснало, но като видях, че на следващия ден се натискаше с една ...
![]()
![]()
А сега като се сетя, че му се насълзиха очите, като му казах, че е по-добре да си останем фр ...
Нормално ли е да ми е кофти ? Дали още изпитвам нещо към него ?
![]()
![]()
![]()
.. Love is not to find someone that you can live with. It is to find someone that you can't live without !!! {{ h }}
Да не ти пука..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
И аз още като прочетох заглавието това си помислих... оставяй го не се занимавай,отивай и ти се забивай с някой батко да видиш кфо гадно ще му стане на бившияПървоначално написано от l0lz
![]()
пък и по принцип доста често се случва веднага след като са скъсали единия от двамата партньори веднага хваща някой/я за да направи гадно на бившия/ата си приятел/ка
тфа е научно доказано
и едва ли не се опитва да ти докаже,че може да живее без теб и му е много добре,а отвътре страда
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
+++ Доста бързо те е забравил.Първоначално написано от l0lz
Не се занимавай повече с него. И ти ще си намериш гадже.
![]()
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
А да не би да се опитва да те кара да ревнуваш, щом ти си го скъсала?Има и такава вероятност...
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
хм той май те е преодолял бързо... направи същото![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
и аз така мисля, а ако не е това за*би го и ти си намери другПървоначално написано от mechtaq_za_teb
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Не знаеш какво искаш ми се струва.
"Не си искам кексчето,ама и другите да не ми го пипат!"
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
\Първоначално написано от ShtrudeL
/
Освен това, наистина най-вероятно го е направил, за да ревнуваш.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
СъгласнаПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Е, ти кво искаш... оставила си го, а искаш той до края на живота си да реве за тебе ли? Нормала постъпка от негова страна![]()
еlsy![]()
Според мен щом ти си скъсала с него...не би трябвало да го ревнуваш или полудяваш,като го видиш с ново гадже![]()
Но явно все още имаш някакви чувства към него,или сама още не можеш да приемеш,че сте се разделили!
е ти кво искаш да те чека цел животПървоначално написано от bebe7o0oyYy
казала си му край и той си тарси късмета на друго дърво
Не те е забравил толкова бързо-просто те кара да ревнуваш.А щом ти си го зарязала следва да нямаш никакви чувства към него и да не се дразниш от тези негови действия...
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
+Първоначално написано от Priceless
Нали ти си скъсала с него? Ти какво искаш да се затвори, да не говори с момиче никога .. може би просто се опитва да те забрави.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Това е заради чувството на собственост,което всички притежаваме,но да не ти пукаСлед време ще ти мине
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ми ти като си го разкарала сега ти ще ревеш, сори![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
предполагам че причината е че иска да ти го върне,но това е негово право , а ти нямаш никакво право да го съдиш
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
Забрави всичко..и почни всичко от начало...
естествено ,че е нормално да ти е кофти .. ама да не ти пука![]()
направи му на пук .. забий се ти с някой ,тогава на него също ще му стане кофти , даже повече. Тогава 100 на 100 че ще се върне при теб ;д :P
Oбожавам простите удоволсвия - те са последното убежище на сложните натури .. ;]] ..![]()
(: търся нещо отвъд тихото постоянство на мечтата ! (*)
Хем ме боли, хем ме сърби, хем - драго ми е.Първоначално написано от bebe7o0oyYy
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Да седи и да реве ли очаквашеи ти направи същото
![]()
Ми ти кво искаш?Живота продължава.Няма да седне да реве и да си реже вените заради тебе..