Здравейте!Пиша Ви с надеждата да ме посъветвате как да постъпя!Ситуацията е следната:Ходя с едно момче вече 9 месеца-връзката ни е сериозна,родителите му много ме харесват,той ме обича много ... но учи на София и е редовно аз съм в Плевен и не се виждаме често,отношенията ни малко от малко охладняват ... даже в последно време се държа доста студено с него и се усещам но ..не мога да спра.Преди 1 седмица се запознах с едно момче в фейсбук ,чиито братовчеди живеят в моя блок и той от тях ме е видял ... приех го но си личи че е женкар и му го казах,защото държа на мойто си момче ,но след няколко дни писане една вечр ходихме на диско ... нищо не стана,но се харесахме и на живо.Продължихме с вижданията и почнахме да си споделяме много лични неща... чувам се с него много повече отколкото с моя фр ... иска ми се да пробваме но не смея да си рискувам връзката ... а въпросното момче учи на Варна ... също няма да е много често при мен + това вече споменах че е женкар ... въпреки че каза че когато е сериозен си е такъв ...!ПОМОГНЕТЕ МИ!!!Не искам да наранявам сегашния си приятел, но знам че пусна ли сега това момче ще ми е постоянно в мислите и много ще ми липсва...а да не говорим колко ще ми е гадно ако си живее студентския живот по Варна с други момичета ... :( ....Чакам мнения!!!