Благодаря ви за мненията!Държа да поясня,че не съм пубер а напълно сериозно момиче което отрано се е сблъскало в живота и знам какво искам!Определено не съм глупава за да се ловя когато някой ми"сваля звезди" и виждам кой е искрен с мен.Не си падам по женкари,а момчето за което става въпрос е било такова поради липса на сериозна връзка.Той много добре знае как стоят нещата при мен и не би правил нищо имам предвид нямаше да започва,ако не беше сериозен(въпреки славата му).И да обичам си мойто момче даже много,но последните 2 седмици от както е на София постоянно ме наранява,не контактуваме,караме се и не се разбираме.Не го правя аз така,или да е умишлено скарване,защото си бях решила че оставам с него.Но нали разбирате че с това неразбирателство и отношение сам ме избутва към другия.Ясно е че и немога ей така с гръм и трясък да се разделя с моя фр,защото в началото и доскоро връзката ни беше много силна.Не искам да го наранявам,но и не искам да го лъжа,защото макар и само да си мисля за другия за мен това е пак тип изневяра.И другото което е НЕ СЪМ ТЪПА БЕЗМОЗЪЧНА К*РВА,КОЯТО ДА ПУСКА НА ВСЕКИ САМО ЩОТ И Е НАМИГНАЛ ИЛИ КАЗАЛ 5-6МИЛИ ДУМИ!Той е наясно че не съм такава(визирам "несериозния" и ако е искал това и не го е получил досега да е спрял да се занимава) а същоаз му казах:"Днес съм с него,но утре да речем ще бъда с теб.Ако сега му изневеря по този начин,утре когато съм с теб ти ще знаеш как са започнали нещата между нас и може би няма да ми имаш такова доверие.Все пак колелото се върти и всичко рано или късно се връща!"
Аз не бих си рискувала връзката,заради нещо несигурно.
А ти ако не обичаш приятеля си,по-добре го остави и недей да бъдеш с нито един от двамата,1-во ще нараниш човека,после ще се захванеш с онзи "женкара" и най-вероятно накрая ти ще бъдеш наранена