Не обичам да давам определения за хора, които не познавам.И теб не те познавам.Може и да си много добра, мила,интелигентна и т.н.Само че напоследък забелязвам и много такива жени, които се врът при разни чичковци паричковци,просто,защото така е по-лесно заблуждавайки сами себе си колко мноооого ги обичат, а всъщност не осъзнават кое точно обичат-леснотията в живота т.е. парите им.Хайде стига бе.Как пък точно толкова взе че се влюби точно и именно в шефа си, а не в някои колега например.Като една съученичка някога как с наивно изражение ни обясняваше как ходела по разни заведения по София на купони и се запознавала с някакви много мили господа дето случайно впоследствие се оказвало че са шефове на заведенията.Но така го казваше че човек да се почувства виновен да не и повярва.Всички в класа обаче знаехме че не само съдбата има пръст в случайните и запознанства.Пък и с 38 години по-голям от теб.Така както го описваш е на над 50, защото и за 50 да няма шанс ти да си на 12.Давам му да речем 55-60 години.А сега признай си били се сваляла с такъв без извинение дърт пергиш на улицата пък и да воюваш с многото му попълнения да ти обърне малко внимание и да те повика да те поизплющи малко.Ставам малко груб, но колкото повече навързвам нещата толкова по малко света вода ненапита ми се виждаш.Или си доста голяма наивница, което адски ме съмнява.Тия работи ги знаем.И брат ми имаше една състудентка дето иначе по думите му поне е свестно момиче, но се пореше с някакъв дъртак с жена и деца, които и даваше пари да си купува дрешки и дрънкулки пък тя според думите на брат ми му търчала по гъза и била много убедена че е любовта на живота и.Е, успя да се оправи де.Да са живи и здрави преди няколко дни и беше сватбата и с един състудент на брат ми, който я измъкна така да се каже от тази ситуация.Е, не е тайна обаче че и това момче има бая пари и доста здрави връзки в обществото на България.А че си силна не ти личи особено и най-вече както сама каза пред шефа ти, а иначе с други връзки не знам